reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ps. czy ktos zauwazyl ze mi zostal juz tylko tydzien do owulki? tam taram tam ! bedziemy szalec z mezem w tym tygodniu :tak::tak::tak::tak::tak:

A zauważyłam zauważyłam :) szalej szalej z mężusiem :)
Mój tak się rozpuścił przez te dni płodne że teraz chodzi za mną i mnie podszczypuje co chwilę ;) w tej chwili to że dni niepłodne i @ może przyjść nieważne :) a jeszcze po odstawieniu tabletek libido mam taaaaaaaakiieeeeeeeeeee :)

Ael, @ miała być wczoraj, a w dni płodne się kochałam bez zabezpieczenia, dlatego zrobiłam dziś rano test. Tylko nie wiem czemu nie dostaje @

Kochana parę dziewczyn tutaj w dniu albo w okolicach @ robiło testy i nie wychodziły, @ nie przychodziła a ponowny test za kilka dni okazywał się być pozytywny. Musisz być cierpliwa, czekać albo faktycznie na @ albo na kolejny test.

Już zwlokłam się z kosmetykami...robiem ten makijaż :p

Własnie wrółciłam z Wisły pogoda była super ale jestem taka wykończona..

A teraz musze nadrobic zaległości tutaj :)

PS. Wczoraj wieczorem poczułam moja córeczke :)

Mineralna gratuluję pierwszych ruchów!! :-D

Naciuszka Trzymam kciuki za jutrzejszy test! I fluidki specjalnie dla ciebie!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Karolina Tule Cię kochana, ale jak nie ten cykl to następny. W końcu się na pewno uda! :tak:

A ja dzisiaj byłam na spacerku w zoo i w parku. Objadłam się słodkościami (w końcu mnie od niech nie odrzuca) I ludzie oglądali się za moim brzuszkiem!! Dziwne uczucie :-D Na Fb wstawiłam zdjęcie jak dzisiaj wyglądałam ;-)

Ano wpadł mi czerwono-czarny, może zwlekę się po kosmetyczkę o paletę :p
Kochanie ja w cyklu w którym zaszłam to totalnie nie patrzyłam na to kiedy mam płodne, owulkę etc. Myśmy brykali każdego dnia, na co mój w ogóle nie narzekał :-)

tez mam taki zamiar :)
zapoznalam meza z naszym eleganskim kalendarzem, bardzo lubie w nim te zabawne oznaczenia - Wynik - NetMama.pl takze wie co i jak :pa ze sie zapowiada u nas weekend imprezowy to akurat poszalejemy na luzie bo myslami bedziemy oderwani:p
sama dla siebie zrobie tylko test owulacyjny by sprawdzic czy mam owulacje w ogole w tym cyklu, bo moze byc to pomocne przy pozniejszych konsultacjach u lekarza gdy zrobie badania hormonkow

A zauważyłam zauważyłam :) szalej szalej z mężusiem :)
Mój tak się rozpuścił przez te dni płodne że teraz chodzi za mną i mnie podszczypuje co chwilę ;) w tej chwili to że dni niepłodne i @ może przyjść nieważne :) a jeszcze po odstawieniu tabletek libido mam taaaaaaaakiieeeeeeeeeee :)

moj tez sie rozpuszcza :) ma tylko wielki usmiech na twarzy i az oczy mu sie blyszcza :p

Już zwlokłam się z kosmetykami...robiem ten makijaż :p

pokaz cos tam zmalowala :)

PS. Wczoraj wieczorem poczułam moja córeczke :)
ojj jakie to slodkie, super !! :)

reklama
Pospało mi się trochę i tak się obudziłam to mi wpadł fajny pomysł na makijaż, mam się malować i zdjęcia porobić?

daj zdjecie ;-) [prosze ;-)

mineralna super ze poczulas swoja coreczke gratuluje ;-)
fifka to ide ogladac zdjecia ;-)
ja nadal u rodzicow bo mnie brat podrzuci do domku bo niedaleko mieszka ale jeszcze nie skonczyli klasc plytek w wc... mojej siostry firmie nowej ;-)

Do góry