reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael jesteś niesamowita!!!
Proszę o jeszcze :D

Zależy jakiego chcesz kalibru teksty, mocniejsze czy lekkie.
"Duch jakby Cię zobaczył to by się wystraszył drugi raz na śmierć", "następnym razem przygotuj sobie przemówienie na kartce, bo zaczynasz się powtarzać", "Podaj mi numer do swojego psychiatry bo chce mu pogratulować pracy z tak beznadziejnym przypadkiem", "Przestań muczeć jak krowa i tak mleka nie dajesz", no i takie też znane "nazwanie Cię kretynem byłoby obrazą dla ludzi o małej inteligencji" albo takie coś kiedyś sprzedał mi mój "Biorąc pod uwagę wizualne aspekty tejże kwestii, percepcja mojej mentalności nie obliguje mnie do dalszej konwersacji z Tobą", "Biorąc swoje dobro psychicznie wolę zaprzestać rozmowy z Tobą gdyż obawiam się szybkiego spadku w ewolucji ludzkiej".

Ostatnia edycja:
reklama
lovka jutro o 16 genetyczne przeziernosc karkowa bedzie sprawdzana ;-) po wizycie dam wam oczywiscie znac tylko kawal drogi mam wiec tak odrazu wam nie napisze... ale napewno jak wejde do domku zaraz napisze do was i zdjecie jak bede miec dam ;-) a ty kiedy lovka ??

AeI dziekuje kochana:)) wlasnie o to mi chodzilo:) buziaki:*** za pomoc i dla Wiktorka tez:)

A proszę, Wiktorowi chyba za to że grzeczniutko śpi i nie odkształca mamusi brzucha :-D

Z tekstami na razie tyle, bom mi wena uciekła w popłochu, ale mój jak sobie coś przypomni to dopiszę. Oczywiście teksty przerabiać można w dowolnej formie.

W ogóle nie chcę wdać się z nią w dyskusję :p Ale jeśli zajdzie taka potrzeba to powiem co myślę... Nawet nie wiecie jak się wkurzyłam jak mi powiedziała o tym... Kurde...

hihi wiktorki to pocieszne chlopaki:) mojej siostry syn ma tak naimie i ciocia go pilnowala a teraz jak zobaczyla jak byk wyrosl i podbiega do mnie taki duzy chlopak 3 lateni i mowi ciociu a pamietasz jak mnie na spacer w wozku wozilas i do konikow na spacer szlismy to az mi sie serduszko rozlamuje:p i tak mu sie glosik zmienil na taki meski ale za to nigdy nie zapomne jak raz prawie mi spadl z sofy na podloge chyba serce w gardle mialam jak go zlapalam w ostatniej chwili i az mnie dreszcze ze strachu przechodzily za to mojej siostrze jezdzikiem (to takie autko do odpychania) zjechal ze schodow z pierwszego pietra na pol pietro :p

niedlugo bedzie objadek u mamy wiec bede wieczorkiem kochane milego dnia :-) nie moge sie doczekac jutra :-) zobacze swoja dzidzie :-)

ael a co do bigosu to niestety zjadlam bo strasznie mi smakowal na sniadanie ;-) ale jak bede miec znowu to sie podziele ;-) obiecuje :*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry