reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobitki :(
Test nie wyszedł @ nie ma :( więcej na te testy już wydałam niż bym na krew poszła ... :|
Odebrałam to awizo i się okazało że w szkole jakiemuś wykładowcy nie płacą i informują mnie że to co płace za szkołę będzie szło do komornika . Przynajmniej jedno zmartwienie z głowy ....

Witaj Pok :) Jak tam było na urlopie ?? Odpoczęłaś trochę ?? Nie znam się na tych badaniach ale może jednak warto zasięgnąć rady u jakiegoś innego gina... Oczywiście mam nadzieje że ten cykl przed wizytą będzie owocny i nie będziesz musiała robić żadnych badan :)

Zafasolkuję taki zbieg okoliczności że u mnie w rodzinie prawie wszyscy teraz narzekają na spojówki :O , Mojemu tacie pomógł zwykły "świetlik" . :)

reklama
No właśnie szkoda że to zapylenie nie jest prostsze:D
Ja mam problemy ze spojówkami na przełomie maja/czerwca . Też nie byłam badana na alergie ale jakoś sobie radze:D

Witam się z rana!

Nie chce mi się Was kobitki nadrabiać dokładnie ale coś niecoś pamiętam...

Atanku brzuszek z każdym dniem wiekszy i piekniejszy.

Sweet ooo..o mące nie wiedziałam ale zapamiętam na wszelki wypadek. A co tam w ogóle u Ciebie?

pok mam nadzieję, że wypoczęłaś. Przykro mi, że ze staranek na razie nici ale tak jak pisałaś..może warto skonsultować się z innym lekarzem? Tulę i trzymam &&&&

Zafasolkuję ja niestety też mam bardzo często zapalenie spojówek bo noszę soczewki, poza tym alergia itd. Spróbuj sobie zrobić mocny napar z rumianku, ostudź(ma być lekko ciepły) i wieczorkiem(albo jak będziesz miała możliwość) zamocz płatki kosmetyczne w naparze, osącz i połóż na powiekach. Trzymaj ile wlezie, dopóki Ci się nie znudzi.
aaa...i potem pod oczy połóz krem bo rumianek wysusza troszkę delikatną skórę.

Kochana testy owu należy robić popołudni i 2 godz wcześniej nie pij za dużo, żeby hormonu nie rozrzedzić

Neciuszka to jak Ty wypróbujesz te kokardki to daj znać czy mocno czy lekko bo i ja spróbuje.

Fifka to Ty dziś wizytę u dżina masz??? Nie wiedziałam..kurcze....W takim razie &&&& mocne trzymam i czekam na wieści.

Ael no wybieram się a co, wygonisz mnie?:-D

Sil a Ty jak się czujesz?

Olciaa kochana, jak nie dostaniesz @ to leć do dżina bo widzisz ja tak ostatnio miałam i zastrzyki dostałam bo się okazało że zakrzepy się robia.

Dziurka, przypomniałaś mi, na oczka też świetna herbata, najlepiej taka z lodówki. W sensie parzycie sobie dwie herbatki, bo dwie torebki są potrzebne i te torebki do lodówki i na oczka. Mnie pomaga :)

A ja dziś się czuję strasznie śpiąca, zaraz idę na spacer z kuzynką i muszę jej powiedzieć, że nadal ma łóżeczko na zbyciu, bo mamy własne. I kot na mnie patrzy podejrzliwie, bo złożyłam wózek, pochowałam te odpinane bajery, a ona tam spała namiętnie :p

Dziurka, przypomniałaś mi, na oczka też świetna herbata, najlepiej taka z lodówki. W sensie parzycie sobie dwie herbatki, bo dwie torebki są potrzebne i te torebki do lodówki i na oczka. Mnie pomaga :)
też stosuje napary z rumianku, albo herbatkę właśnie, ale teraz jestem w pracy i zostają mi krople

reklama
Sil takie torebki herbaciane to wiem, że dobre na sińce pod oczami.
To kocisko w wózku sobie przyspało? ale to może lepiej, żeby sie nie przyzwyczajał kotek bo potem będzie wskakiwał do Maleństwa.

A Magda własnie....ty wiesz kochana, że jak tak się wypościcie to co się potem będzie działo... łoooooo ino tylko siwy dym.:-D

Do góry