reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
hyyhhyhyhyh:-D moc różdżki nie przejdzie na ;-)

Jego "różdżka" niech ma moc ;)

A propos czarów wczoraj powiedziałam mojemu o tych kokardkach różowych i niebieskich bo jakoś się wcześniej nie złożyło i otrzymałam elokwentną odpowiedź : A mocno trzeba wiązać? No ręce mi opadły ;)

Ostatnia edycja:
A mocno trzeba wiązać? No ręce mi opadły ;)
Buahahhahahhahahaha masakra, jacy Ci faceci są kosmiczni hahahahahah widać, ze to inna planeta :-)

Jeszcze 7h :) i weekend jejejejeeee
najgorsze, ze muszę zrobić dzisiaj spożywkę, a piątek na mieście bywa przerażający

Mam ochotę zrobić jutro pierwszy raz w życiu kluski tarte. Czy możecie mi powiedzieć pewną rzecz, kluski robione z przepisu z gotowanymi i tartymi ziemniakami (proporcja 1 kg do 1/2 kg)przypominają choć troszkę kluski tarte? Bo na pierwszy raz nie będę aż tak bardzo szalała żeby z marszu robić 100% tarte ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
Jestem spowrotem :) chlebek kupiony Barbara nakarmiona. Oj piątek to masakra dobrze że ja mam zakupy zrobione :)

Oni to rzeczywiście inna planeta bez kitu :) mój wczoraj jakąś jazdę miał puka mi w brzuch wieczorem na łóżku i pyta czy jest tam kto ;)

Nigdy nie robiłam takich klusek niestety :(

Ostatnia edycja:
Oni to rzeczywiście inna planeta bez kitu :) mój wczoraj jakąś jazdę miał puka mi w brzuch wieczorem na łóżku i pyta czy jest tam kto ;)
ej mój Z. robi tak samo :-) puka i mówi hello? hahahaha i co trochę się mnie pyta czy jest już w brzuchu mała Ewelinka? My staramy się od niedawna, więc mój Małż nie jest wtajemniczany w dni płodne, nie płodne, owulacje i takie tam :-) Wie tylko, że jak jest @ to wara nic z tego nie będzie bo ja aż taka chętna nie jestem, na szczęście on też nie:-D

ej mój Z. robi tak samo :-) puka i mówi hello? hahahaha i co trochę się mnie pyta czy jest już w brzuchu mała Ewelinka? My staramy się od niedawna, więc mój Małż nie jest wtajemniczany w dni płodne, nie płodne, owulacje i takie tam :-) Wie tylko, że jak jest @ to wara nic z tego nie będzie bo ja aż taka chętna nie jestem, na szczęście on też nie:-D

no my krócej się staramy od was o jeden cykl, mojemu jak powiedziałam kiedy są to sobie chyba zapamiętał tyle o ile :)

tak patrzę na przepis na te kluchy i chyba dziś spróbuję zrobić :)

no my krócej się staramy od was o jeden cykl, mojemu jak powiedziałam kiedy są to sobie chyba zapamiętał tyle o ile :)
tak patrzę na przepis na te kluchy i chyba dziś spróbuję zrobić :)
Hmmm nie tak bardzo krócej :-) Moja pierwsza próba była w lipcu, to tylko kwestia przesunięcia @ o kilka dni :)
Ja robię jutro, jak mi wyjdą to zabłysnę jako wzorowa kucharka hahahahha jakiś pyszny sosik przygotuję i obowiązkowo czerwona kapusta :-)

reklama
Hmmm nie tak bardzo krócej :-) Moja pierwsza próba była w lipcu, to tylko kwestia przesunięcia @ o kilka dni :)
Ja robię jutro, jak mi wyjdą to zabłysnę jako wzorowa kucharka hahahahha jakiś pyszny sosik przygotuję i obowiązkowo czerwona kapusta :-)

Nie miałam pomysłu co dziś bez mięsa zrobić i jak z nieba spadłaś mi z tymi kluskami :) sosik jakiś zrobię, gorzej z czerwoną kapustą ale napiszę małżowi to kupi po pracy :) chyba że zrobię moją surówkę z białej bo mam pod dostatkiem :)

Do góry