reklama
S
Silmiriel
Gość
Fifka, przez Ciebie mam schizę bo moje pod pępkiem to niezmiernie rzadko siedzi, zazwyczaj tuż nad spojeniem łonowym i teraz się martwię, że coś nie tak o, właśnie mnie myzia na dole
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
Dziurka nawet mnie nie strasz mam nadzieje że dostane niebawem ten okresik niby w podbrzuszu czuje tak jak zawsze że już powinien być okres tylko że to uczucie miałam w połowie cyklu później przestało i teraz już od kilku dni i tylko chodzę i sprawdzam czy już trza się podpaskować.
Ael a do dżina się nie umawiałam , nie chce żeby mnie wzięła za jakąś paranoiczkę . Z resztą na wizytę będę czekała z jakieś 2-3 tygodnie bo chodzę na NFZ .
Fifka mam nadzieję że zdjecia pokażesz :>? Trzymam &&
O ile pamiętam to 1 ciąże straciłaś tak ? Po ilu dniach tygodniach dowiedziałaś się że jednak byłaś w ciąży ??
Ael a do dżina się nie umawiałam , nie chce żeby mnie wzięła za jakąś paranoiczkę . Z resztą na wizytę będę czekała z jakieś 2-3 tygodnie bo chodzę na NFZ .
Fifka mam nadzieję że zdjecia pokażesz :>? Trzymam &&
O ile pamiętam to 1 ciąże straciłaś tak ? Po ilu dniach tygodniach dowiedziałaś się że jednak byłaś w ciąży ??
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Madziu impreza na skype okej ale nie jutro bo będę miała gości. A urodziny mam w poniedziałek
Sil serio? Hm... wiesz to może nie być dzidzia... Ja po prostu nigdy czegoś takiego nie czułam... (no i w sumie nigdy się w soje jelita ne wsłuchiwałam ;-)) Tylko wczoraj to łaskotanie wyraźnie czułam w środku. A co do wysokości to nawet jak się na mój brzuch patrzy widać gdzie jest macica i jest właśnie na wysokości pępka w dół. Ale każda ciąża jest inna. Mi gin już na początku mówiła ze mam ciąże wysoko usadzoną (cokolwiek to znaczy) I mówiła ze to dobrze.
Olcia Dwa tygodnie mi się @ spóźniała... testy nic nie pokazywały (a robiłam 3 w różnych terminach) Po tych 2 tygodniach poszłam do gina i na Usg zobaczyłam pęcherzyk ciążowy (do końca życia nie wybaczę sobie ze zdjęcie zgubiłam...) A po kolejnych 2 tygodniach zaczęłam krwawić... i okazało się ze samoistnie poroniłam.
Sil serio? Hm... wiesz to może nie być dzidzia... Ja po prostu nigdy czegoś takiego nie czułam... (no i w sumie nigdy się w soje jelita ne wsłuchiwałam ;-)) Tylko wczoraj to łaskotanie wyraźnie czułam w środku. A co do wysokości to nawet jak się na mój brzuch patrzy widać gdzie jest macica i jest właśnie na wysokości pępka w dół. Ale każda ciąża jest inna. Mi gin już na początku mówiła ze mam ciąże wysoko usadzoną (cokolwiek to znaczy) I mówiła ze to dobrze.
Olcia Dwa tygodnie mi się @ spóźniała... testy nic nie pokazywały (a robiłam 3 w różnych terminach) Po tych 2 tygodniach poszłam do gina i na Usg zobaczyłam pęcherzyk ciążowy (do końca życia nie wybaczę sobie ze zdjęcie zgubiłam...) A po kolejnych 2 tygodniach zaczęłam krwawić... i okazało się ze samoistnie poroniłam.
Ostatnia edycja:
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Olcia boziu....przepraszam kochana, nie chciałam Cię zmartwić ale uczulić. To widzisz, i tak trzeba będzie do dżina polecieć bo może będzie ęcherzyk a jak nie to trzeba będzie lutke.
Ooollcciiaaa
Dziurka spokojnie dobrze że mam Was i możecie mnie uświadomić że coś takiego może mieć miejsce
Fifka a czułaś wtedy że jesteś w ciąży czy nie? Może pamiętasz jaki miałaś śluz ? Bo mój jest raz biały raz przeźroczysty i troche się ciągnie
Fifka a czułaś wtedy że jesteś w ciąży czy nie? Może pamiętasz jaki miałaś śluz ? Bo mój jest raz biały raz przeźroczysty i troche się ciągnie
zafasolkujęodzaraz
Jak masz testy negatywne, to dla świętego spokoju idź jeszcze na krew, przynajmniej jedno wykluczysz lub potwierdzisz ;-)Dziurka spokojnie dobrze że mam Was i możecie mnie uświadomić że coś takiego może mieć miejsce
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Śluzu nie pamiętam w tej ciąży mam praktycznie cały czas białawy ciągnący... pamiętam tylko ze brzuch mnie "ciągną" i to był tak najbardziej odczuwalny objaw. Po za tym nic się dziwnego nie działo (oprócz braku @)
Olcia kochanie tylko się nie nakręcaj! Bo później będzie ci przykro. Ja ci tylko mówię, ze testy mogą kłamać... choć nie wiedzieć czemu w tej ciąży test wykazał ciąże.
Olcia kochanie tylko się nie nakręcaj! Bo później będzie ci przykro. Ja ci tylko mówię, ze testy mogą kłamać... choć nie wiedzieć czemu w tej ciąży test wykazał ciąże.
Podziel się: