reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Fifka, przez Ciebie mam schizę :( bo moje pod pępkiem to niezmiernie rzadko siedzi, zazwyczaj tuż nad spojeniem łonowym :( i teraz się martwię, że coś nie tak :( o, właśnie mnie myzia na dole

Dziurka nawet mnie nie strasz :p mam nadzieje że dostane niebawem ten okresik niby w podbrzuszu czuje tak jak zawsze że już powinien być okres tylko że to uczucie miałam w połowie cyklu później przestało i teraz już od kilku dni i tylko chodzę i sprawdzam czy już trza się podpaskować.

Ael a do dżina się nie umawiałam , nie chce żeby mnie wzięła za jakąś paranoiczkę . Z resztą na wizytę będę czekała z jakieś 2-3 tygodnie bo chodzę na NFZ .

Fifka mam nadzieję że zdjecia pokażesz :>? Trzymam && :)
O ile pamiętam to 1 ciąże straciłaś tak ? Po ilu dniach tygodniach dowiedziałaś się że jednak byłaś w ciąży ??

Madziu impreza na skype okej ale nie jutro bo będę miała gości. A urodziny mam w poniedziałek :-D

Sil serio? Hm... wiesz to może nie być dzidzia... Ja po prostu nigdy czegoś takiego nie czułam... (no i w sumie nigdy się w soje jelita ne wsłuchiwałam ;-)) Tylko wczoraj to łaskotanie wyraźnie czułam w środku. A co do wysokości to nawet jak się na mój brzuch patrzy widać gdzie jest macica i jest właśnie na wysokości pępka w dół. Ale każda ciąża jest inna. Mi gin już na początku mówiła ze mam ciąże wysoko usadzoną (cokolwiek to znaczy) I mówiła ze to dobrze.

Olcia Dwa tygodnie mi się @ spóźniała... testy nic nie pokazywały (a robiłam 3 w różnych terminach) Po tych 2 tygodniach poszłam do gina i na Usg zobaczyłam pęcherzyk ciążowy (do końca życia nie wybaczę sobie ze zdjęcie zgubiłam...) A po kolejnych 2 tygodniach zaczęłam krwawić... i okazało się ze samoistnie poroniłam.

Ostatnia edycja:
To będziemy imprezować haha :-)

a ja właśnie małego chrabąszcza z kotką na dwór wypuściłam i się ganiają po ogródku :-)

Olcia boziu....przepraszam kochana, nie chciałam Cię zmartwić ale uczulić. To widzisz, i tak trzeba będzie do dżina polecieć bo może będzie ęcherzyk a jak nie to trzeba będzie lutke.

Dziurka spokojnie dobrze że mam Was i możecie mnie uświadomić że coś takiego może mieć miejsce :)

Fifka a czułaś wtedy że jesteś w ciąży czy nie? Może pamiętasz jaki miałaś śluz ? Bo mój jest raz biały raz przeźroczysty i troche się ciągnie

reklama
Śluzu nie pamiętam w tej ciąży mam praktycznie cały czas białawy ciągnący... pamiętam tylko ze brzuch mnie "ciągną" i to był tak najbardziej odczuwalny objaw. Po za tym nic się dziwnego nie działo (oprócz braku @)

Olcia kochanie tylko się nie nakręcaj! Bo później będzie ci przykro. Ja ci tylko mówię, ze testy mogą kłamać... choć nie wiedzieć czemu w tej ciąży test wykazał ciąże.

Do góry