reklama
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
U mnie świeci piękne słońce, przez okno wydaje się piękna pogoda. Ale jest tylko 12 stopni i dość mocny wiatr. Byłam na ryneczku kupiłam sobie tunikę taką do śmigania po domku i leginsy. wydałam całe 35 zł :-)
U mnie świeci piękne słońce, przez okno wydaje się piękna pogoda. Ale jest tylko 12 stopni i dość mocny wiatr. Byłam na ryneczku kupiłam sobie tunikę taką do śmigania po domku i leginsy. wydałam całe 35 zł :-)
Szaaaał ja muszę kiedy się na giełdę wybrać ale w ten weekend jedziemy do moich rodziców
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
To dzisiaj ja się poskarże ... UMIERAM.... Byłam rano zrobić wyniki i już dwa razy wisiałam nad kiblem... Wróciłam i pie*dolnełam się znowu na łóżko. Nie jestem w stanie się podnieść tak mnie mdli... Chyba pochwaliłam za bardzo swoje samopoczucie ostatnio........:-(
dagne
Idę robić pranie i troszkę posprzątam
Do potem laseczki
Do potem laseczki
zafasolkujęodzaraz
nie ty pierwsza nie ostatnia, dasz rade twarda bądź nie miętkaTo dzisiaj ja się poskarże ... UMIERAM.... Byłam rano zrobić wyniki i już dwa razy wisiałam nad kiblem... Wróciłam i pie*dolnełam się znowu na łóżko. Nie jestem w stanie się podnieść tak mnie mdli... Chyba pochwaliłam za bardzo swoje samopoczucie ostatnio........:-(
To dzisiaj ja się poskarże ... UMIERAM.... Byłam rano zrobić wyniki i już dwa razy wisiałam nad kiblem... Wróciłam i pie*dolnełam się znowu na łóżko. Nie jestem w stanie się podnieść tak mnie mdli... Chyba pochwaliłam za bardzo swoje samopoczucie ostatnio........:-(
Biedactwo moje, no wirtualnie tylko ale tulę a jakie wyniki robiłaś kochana
dziuraWskarpecie
Mama mimo wszystko...
Dobryyy!
Ficia moja kochana bidulo tulę mocno. odpoczywaj ile wlezie
Ficia moja kochana bidulo tulę mocno. odpoczywaj ile wlezie
reklama
S
Silmiriel
Gość
Fifka, no niestety uroki, na głodniaka zawsze mdli....
Ael, bez sensu....
U mnie dziś lodówa, jak wyprawiałam męża o 6.30 to było 5 stopni, słownie pięć.... Planowałam kieckę założyć, ale lecę po ciążowe dżinsy bo jadę na niezapowiedzianą inspekcję budowy
Ale mnie moje wczoraj skopało... Aż leżeć nie mogłam. Zaczęło, jak się przytuliłam do pleców mojego i uspokoiło się dopiero jak on położył łapkę na brzuchu, deko go pokopało... Deko,. zdziwiony był, że tak mocno i poszło spać... Rytuał musi być...
Ael, bez sensu....
U mnie dziś lodówa, jak wyprawiałam męża o 6.30 to było 5 stopni, słownie pięć.... Planowałam kieckę założyć, ale lecę po ciążowe dżinsy bo jadę na niezapowiedzianą inspekcję budowy
Ale mnie moje wczoraj skopało... Aż leżeć nie mogłam. Zaczęło, jak się przytuliłam do pleców mojego i uspokoiło się dopiero jak on położył łapkę na brzuchu, deko go pokopało... Deko,. zdziwiony był, że tak mocno i poszło spać... Rytuał musi być...
Podziel się: