reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja zakochana w mojej rasie :-) nie zamieniłabym mojego synalka na żadnego innego :-) a dziś się dowiedziałam,ze ten ktorego wybrałam do mnie napewno przyjedzie :-) także na urodziny mam najfajniejszy prezent :-) mam nadzieję,że wtedy mi się M. nie oswiadczy, bo glupio troche zeby pies przebil zareczyny hahaha

Atanku śliczny brzuszek :-D
Rób zdjęcia to zrobisz za kilka tygodni takie porównanie jak ja :-)

Właśnie znalazłam filmik na YT z jednej horrowatej gry, gdzie gościu grał z kolegami i tak srał w gacie i darł pyska a jego koledzy płakali ze śmiechu na skype'a a ja z nimi dodatkowo XD normalnie epickie!

ael bede robic potem mi je tak ladnie posklejasz :-)
daj linka chetnie sie posmieje :-)
dobranoc pyscku :-)

Sorry za tą stronkę, ale co Wy takie delikatne jesteście? Widziałam gorsze rzeczy... No, ale racja, nie każda z Was musi być taki twardziel. Ja się za to burzy boję i najchętniej bym wlazła pod kołdrę...

Co do muffinek, to nie było możliwości inaczej napisać 'dwie trzecie' więc napisałam tak. No, a w ogóle to ciasto z tych proporcji jest dosyć gęste więc jak mogło się wylać? No cóż - wszystko możliwe. Fifka wyszło Ci trochę mega słodkie, bo to z tych 2/3 szklanki jest mocno słodkie, a co dopiero takie z dwóch, trzech szklanek cukru... Uh paskudzctwo! Chociaż mój mąż to by pewnie wsiamał te słodkie ciasto, mnie natomiast pomdliło trochę po 4 muffinku, ale od razu zjadłam ogórasa kiszonego i wszystko wróciło do normy. Następną razą zrobię muffinki z jagodami i dodać kwasku cytrynowego zamiast cukru! :D Albo ogórka kiszonego zamiast czekolady! :D

Atan, słodki brzuszek, fasolina albo fasolek rośnie jak na drożdżach ;)

reklama
Do góry