reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lovka teraz zrobiłam je wedle przepisu i są MEGA!! Naprawdę przepyszne!! :-D Tylko ja zamiast czekolady dałam troszkę jagód mrożonych. A tamte wyrzuciłam... bo się z karmelizowały... urosło tak, ze aż wypadało z foremek... a po tym było gumowe i ciągnące się. Jeść się tego nie dało....:szok:

Ostatnia edycja:
reklama
ael dobre ze hej hihihihi

ja chyba ide spac albo popatrze troche w tv niemam juz sily na monitorek caly dzien wlaczony wiec dam mu odpoczac wiec trzymajcie sie kochane ;-) milej nocy do jutra ;-)

Hej, hej, hello Wszystkim z rańca :-)
Matko i córko, u mnie na wsi jakaś Peregrynacja Krzyża Świętego, cokolwiek to jest to jakaś szopka się na wsi odstawia. Jak szłam do tyry to czułam się jak na odpuście: flagi, flaguśki, chorągiewki, znicze, krzyżyki i hostie w oknach - cuuuuuda a niby ludzie pieniędzy nie mają.
Mój napis pod dolnym suwaczkiem napawa mnie optymizmem :-)
haahhaah:-D w nawiązaniu do naszych wczorajszych problemów z drugimi gorszymi połówkami ;-)
Dowcip:
-Panie doktorze, mój mąż strasznie mnie obraził.
-I dlatego musi mnie pani budzić w środku nocy?
-Tak, bo teraz trzeba go będzie pozszywać.

Ostatnia edycja:
Heloł.....niemrawo

Ja bym też pospała, ale je**ni robole nam na dachu tak hałasują chyba od dobrej godziny, że ni uja nie da się spać.
Jeszcze wczoraj myślałam, że pójdę sobie pod prysznic, fifa fara takie, a tu też uuuj....nie można wyregulować temperatury wody, jest albo gorąca albo zimna, a jak już ustawi się fajna tempa to się junkers wyłącza.....

Helloł dziewuszki :)

Nadrobiłam was przy śniadaniu, teraz chwila lenistwa z wami a potem za sprzątanie i zmywanie bo koleżanka wpada koło południa :) będziemy piec coś niecoś :) do babeczek od lovki muszę zakupić sobie te papierowe fifroczki ;)

No moje kochanie takie potulne wczoraj było poszło kąpiel zrobiło, nawet mi się myciem z mizianiem oberwało żebym pojego pocharatanego paluszka moczyć nie musiała ;) przeprowadziliśmy rozmowę z tłumaczeniem jak krowie na granicy, nawet "przepraszam" padło a o to to ciężko, twierdzi że się poprawi - zobaczymy ;)

Aaaaa i pierwsze pytanie jak wszedł i zobaczył mnie przy lapku to było czy duży wyrok wydałyście na niego ;) a niech się cholera boi a co ;)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)
Atan - brzuszek jak najbardziej ciążowy :)
Ael - bidulo, nakręciłaś się na prysznic a tu dooopa. Ale spokojnie na pewno dziś z niego skorzystasz (mam nadzieję;p) ale z drugiej strony wedle starego powiedzenia: zimna woda zdrowia doda ;)

A ja konsumuje bułkę z serkiem i popijam "mleko z kawą" ;p

reklama
Do góry