reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hej dziewczynki :-) oj tu to ja nigdy nie nadrobie :-( piszecie tak że aż się kurzy:-) i mam nadzieję, ze tak samo dobrze idzie wam ze starankami:-) ile mamy nowych mamusiek ??

Idą święta będzie więcje :-) wkońcu Mikołaj ma wielki worek prezentow :-) a bylyście grzeczne w tym roku ?? hehe bo ja byłam i czekam na prezent.

Witam was w sobotni wieczór zimno jak nie wiem co -19 jest u nas
dzisiaj byłam na zajęciach i od godz 12 to mnie tak lewy jajnik napiernicza jak nie wiem co do teraz go czuję mam nadzieję że nic się nie dzieje a poza tym to temp mam dziwną od kilku dni mam jednakową 36,75 zawsze po owulacji miałam dużo wyższą a w tym cyklu jakoś tak do d**y jest ehh jakieś smutki mnie dopadły

Paulinka, bardzo często w pierwszych dniach ciązy kłuje w jajniku. Nie żebym Cię nakręcała. Ale wiemto, bo sama tak miałam. Trzymam kciuki.

martamila chciałabym żeby się to okazało prawdą ale się nie nakręcam bo lepiej się miło zaskoczyć niż niemiło rozczarować ;-)także powiedziałam sobie że test zrobię dopiero po planowanej @ a nie wcześniej
ehhh idę leżeć i patrzeć w pudło może coś będzie ciekawego w TV

porkunia witamy i przyjmujemy, im wiecej nas tym ciekawiej:-D
misia ja mysle ze jak klocie 2tyg przed @ to owulka byla. Ale pzreciez bzykneliscie przed owulka, to powinno starczyc

reklama
Do góry