reklama
Był w Krakowie,wrócił,zabrał rzeczy i pojechał dalej...misia to suuuuuuuuuuperrrrrrrrrrrrr że tak się poświęcił...
a daleko miał?
mój małż tez właśnie wraca z delegacji jupi!!!
Ale i tak sie ciesze ze chociaz chwilke był w domku.zjadl ciepły obiadek i dalej ruszył w droge..
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
Cześć
Witam się piątkowo.A mnie napie... buźka, zrobiło mi sie pierwszy raz w życiu coś co zwie sie aftą - nie życzę nikomu, ciężko jesc i wogóle.Nie wiem skąd to dziadostwo
A u mnie 18dc i wcale nie zaprzestajemy działan , moze przechytrzymy owulkę, chociaz wydaje mi sie że juz była, ale co tam... nie zaszkodzi :-)
Jak u Was pogoda?? U mnie chmury, ale naszczęście nie pada śnieg i niech tak zostanie żebym spokojnie wróciła z pracy.
Dzisiaj idę poprawić sobie humorek do fryzjera
Bewnie malami - doprawiaj nózóki raczki - a co dorobic nie zaszkodzai .
Mam nadzieje ze cis ie szybko zagoji buzka
temp musisz mierzyc codziennie o tej samej porze przed wstaniem z łozka w pochwie najlepiej miej termometr pod poduszka
kwiatuszke - obojetnie jaka dziura w ciele moze byc - wazne ze dziura hahahahhahahahaha a nie pacha bo temp jest dokładniejsza
Ja tez dopiero z pracy wrociłam - padnieta jak nie wiem - zimno za oknem - no ale nie ma sniegu na szczescie - teraz lampke winka popijam po malutku na odprezenie i za niegługo do łozia
E
ela_86
Gość
witam w sobotę
amalfi
Fanka BB :)
Dzien dobry z rana!!
Ja mierze nadal tempke ktora ma mi wyczaic owulke, ale narazie stala jest 36.7 i tyle, nie chce sie wychylic w zadna strone ale to dopiero 11dc wiec czekam dalej.
A Wy jak tam dziewczyny? Mierzycie badacie? Ktoras dzis testuje???
Ja mierze nadal tempke ktora ma mi wyczaic owulke, ale narazie stala jest 36.7 i tyle, nie chce sie wychylic w zadna strone ale to dopiero 11dc wiec czekam dalej.
A Wy jak tam dziewczyny? Mierzycie badacie? Ktoras dzis testuje???
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
witam panienki misia to fajnie ze przyjechal
reklama
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Cześć Kobietki :-) Witam się sobotnio :-)
Misia - super, że ukochany się postarał i zawitał do domku chociaż na tę chwilkę
Amalfi - ja mierzę i badam, ale coś dziwny u mnie ten cykl w tej chwili... Tempka skacze jak szalona Ale od dwóch dni mam spadek, dzisiejszy tylko o 0,1 stopnia i mam nadzieję, że jutro nastąpi wreszcie skok owulacyjny Bo jak nie to... załamka
Jakie plany na dzisiejszy dzień, Babeczki?... :-)
Misia - super, że ukochany się postarał i zawitał do domku chociaż na tę chwilkę
Amalfi - ja mierzę i badam, ale coś dziwny u mnie ten cykl w tej chwili... Tempka skacze jak szalona Ale od dwóch dni mam spadek, dzisiejszy tylko o 0,1 stopnia i mam nadzieję, że jutro nastąpi wreszcie skok owulacyjny Bo jak nie to... załamka
Jakie plany na dzisiejszy dzień, Babeczki?... :-)
Podziel się: