reklama
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
Dziendobry dziewczyny - Misia niew iem co to bedzie to klucie - moze owu?
Mnie tak kłuje na owu i @ czasami.
Amalfi ja nie mierze - na zywioł ;D
Ja tez mam takie plany jak ty - Praca ;((
I jutro rano znowu takze dopiero wiczorkiem moze zagladne na chwilke albo jutro popołudniu ;P
Nic spadam po kawe bo tu nie wysiedze ;P
Amalfi ja nie mierze - na zywioł ;D
Ja tez mam takie plany jak ty - Praca ;((
I jutro rano znowu takze dopiero wiczorkiem moze zagladne na chwilke albo jutro popołudniu ;P
Nic spadam po kawe bo tu nie wysiedze ;P
Kurde nie wiem. Pierszy raz miałam aż takie bóle. a @ dopiero za jakies 15dni dostane...Dziendobry dziewczyny - Misia niew iem co to bedzie to klucie - moze owu?
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
Misia jesli te bole se 15 dni przed miesiaczka to to bedzie Ból owulacyjny - bo jak wiemy @ przychodzi 14 dni po owu.
Tak jest zawsze ze bardziej sie odczuwa bol ei klucia jaks ie staramy Misia bo sie wsłu****emy w nasz organizm i zauwazamy rzeczy których wczesniej nie widziałysmy.
Tez przez to przechodziłam.
Misia zycze ci jak najlepiej i mam nadzieje ze ta owu przerodzi sie w cos wiecej
Tak jest zawsze ze bardziej sie odczuwa bol ei klucia jaks ie staramy Misia bo sie wsłu****emy w nasz organizm i zauwazamy rzeczy których wczesniej nie widziałysmy.
Misia zycze ci jak najlepiej i mam nadzieje ze ta owu przerodzi sie w cos wiecej
No mam taką nadzieje Dziekuje! I 3mam &&& za wszystkie z was...Misia jesli te bole se 15 dni przed miesiaczka to to bedzie Ból owulacyjny - bo jak wiemy @ przychodzi 14 dni po owu.
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Dobrze by było powtorzyc staranka misia kiedy twoj wraca?
No własnie problem w tym ze w poniedziałek dopiero,a konkretniej w niedziele w nocy ....Dobrze by było powtorzyc staranka misia kiedy twoj wraca?
Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona? mam 24 lata, staramy sie od 3 miesięcy o maluszka. Poki co zawsze @ przychodziła w terminie w tym miesiącu tylko spozniła sie 7 dni ,ale byłam przeziębiona wiec to pewnie dlatego. Byłam u lekarza 2 miesiące temu i po wstepnych badaniach w tym USG (do pochwowe) powiedział że jest ok, ale czy moge mu ufac tego to nie wiem...W tym miesiącu chce zastosować testy owulacyjne, a jak to nie pomoże to zaczne konsultacje z innym lekarzem. Wiem ze 3 miesiące to nie duzo, ale z meżusiem nie zabezpieczamy sie od 2 lat, bo powiedzielismy sobie ze jak nie bedzie to nie ,a ja bedzie zloty strzał to bedziemy sie cieszyć. No ale przyszła już ta pora na powiekszenie rodzinki.
Podziel się: