reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Dziendobry dziewczyny - Misia niew iem co to bedzie to klucie - moze owu?
Mnie tak kłuje na owu i @ czasami.

Amalfi ja nie mierze - na zywioł ;D
Ja tez mam takie plany jak ty - Praca ;((
I jutro rano znowu takze dopiero wiczorkiem moze zagladne na chwilke albo jutro popołudniu ;P
Nic spadam po kawe bo tu nie wysiedze ;P

hello!!!
aaaale ziiiimno, chociaż ślicznie słoneczko świeci, zaraz muszę posprzątać, a potem jedziemy do mojej babci na imieniny, w końcu dzisiaj Barbary :D

Misia jesli te bole se 15 dni przed miesiaczka to to bedzie Ból owulacyjny - bo jak wiemy @ przychodzi 14 dni po owu.
Tak jest zawsze ze bardziej sie odczuwa bol ei klucia jaks ie staramy Misia bo sie wsłu****emy w nasz organizm i zauwazamy rzeczy których wczesniej nie widziałysmy.
Tez przez to przechodziłam.

Misia zycze ci jak najlepiej i mam nadzieje ze ta owu przerodzi sie w cos wiecej :p

Misia jesli te bole se 15 dni przed miesiaczka to to bedzie Ból owulacyjny - bo jak wiemy @ przychodzi 14 dni po owu.
Tak jest zawsze ze bardziej sie odczuwa bol ei klucia jaks ie staramy Misia bo sie wsłu****emy w nasz organizm i zauwazamy rzeczy których wczesniej nie widziałysmy.
Tez przez to przechodziłam.

Misia zycze ci jak najlepiej i mam nadzieje ze ta owu przerodzi sie w cos wiecej :p
No mam taką nadzieje :) Dziekuje! I 3mam &&& za wszystkie z was... :)

reklama
Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona? mam 24 lata, staramy sie od 3 miesięcy o maluszka. Poki co zawsze @ przychodziła w terminie w tym miesiącu tylko spozniła sie 7 dni ,ale byłam przeziębiona wiec to pewnie dlatego. Byłam u lekarza 2 miesiące temu i po wstepnych badaniach w tym USG (do pochwowe) powiedział że jest ok, ale czy moge mu ufac tego to nie wiem...W tym miesiącu chce zastosować testy owulacyjne, a jak to nie pomoże to zaczne konsultacje z innym lekarzem. Wiem ze 3 miesiące to nie duzo, ale z meżusiem nie zabezpieczamy sie od 2 lat, bo powiedzielismy sobie ze jak nie bedzie to nie ,a ja bedzie zloty strzał to bedziemy sie cieszyć. No ale przyszła już ta pora na powiekszenie rodzinki.

Do góry