reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
dziekuje dziewczyny za przyjecie. Chyba kazda z nas ma teraz taki okres ze liczy w ta moc swiąt mam nadzieje ze kazda z nas dostanie od mikołaja ten cudowny prezencik. Marzy mi sie bardzo zeby polożyc pod choinka zapakowany tescik dla mezusia z II kreseczkami:-)

A ja bym miala prezent z glowy, bo jeszcxze nie kupilam hehe, dalabym mu buciki i dokupila zawieszke do pandory, a co????? Ale by sie cieszyl. On tak lubi dzieci...

Oj z tym tez masz dobry pomysł. No właśnie moj tez bardzo lubi dzieci. Mamy wspaniałego wspólnego chrześniaka 1,5 rocznego i za kazdym razem jak go odwiedzamy jak widze jak on sie z nim bawi jak go trzyma ... to az w serduszku mnie kuje, a wiem ze bedzie wspaniałym tatusiem.

Niedlugo dasz mu prezent, nic sie nie martw, ze mna to inne story, ale ty dopiero zaczynasz i zobaczysz ze dolaczysz tu do dziewczyn z fasolkami:tak:, tylko patrzec jak ci szybko pojdzie;-). Nie przegap owulki i nie pokloc sie ze swoim w tym czasie

Dzieki za te słowa:tak:.
Mam wiele wątpliwości, ponieważ kiedys byłam pod opieka endo bo mialam testosteron za wysoki pozniej podejrzewali u mnie tarczyce ale po badaniu wyszlo ze ok, a testo unormowal sie. A jak bylam u lekarza i mowilam mu o tym to on stwierdzil ze skoro mam regularny okres to testo nie jest podwyzszony, ale czy tak jest rzeczywiście, jakos mam ograniczone zaufanie do lekarzy po tym co sie slyszy i czyta.
Nie martw sie Tobie napewno sie uda, niektore z nas musza swoje przyjsc zeby podwojnie cieszyc sie z tego szczescia.:-)

A na owulke to czekam niecierpliwie na dniach teraz ma byc:-) A z tymi kłotniami w tym czasie to mamy ustalone ze zaden foch nie moze nam w tym przeszkodzic tak na wrazie czego hehe

reklama
Czesc DZiewczyny

Amalfi hj ato myslałam zeby tesscik jak sie uda ( nie wazne kiedy) zapakowac w ubranko - je zapakowac w podeło a p€dełko jeszce w inne pudełko i dac mu prezent ;DDD
No moze i mój czas nadejdzie na takie zaskoczenia ;P

Porkunia - ja bym na twojim miejscu poczekała z dwa miesiace i starała sie wyluzowaz po dwóch miesiacach jesli nic nie wyjdzie wtedy poszukac lekarza - a jesli nie daje ci to spokoju i chcesz byc pewna to idz sama na badania - nie potrzebujesz na nie skierownia - podstawowe to fsh, lh estradiol-w 3dc te trzy, testosteron i tarczyca TSH ft3 ft4- nie wazne kiedy , prolaktyna w 8dc i progesteron gdzies 7 dni po owu no i morfologiczne i to wszystko- nie wazne kiedy

TAk dla samej siebie zeby miec spokój - jesli nie daje ci to spokoju bo najgorsez to sie grysc ze soba.

Ja po pracy dopiero jeszce sie kompusiac i spac bo jutro na rano :p

Do góry