reklama
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
Witam nowa kolezanke,dzis bylismy u mojej siostry jej słodka coreczka ma 1,5roczku a tak slicznie mowi mojemu chyba sie spodobało bo cos o wozkach zaczeł wspominac
dziekuje dziewczyny za przyjecie. Chyba kazda z nas ma teraz taki okres ze liczy w ta moc swiąt mam nadzieje ze kazda z nas dostanie od mikołaja ten cudowny prezencik. Marzy mi sie bardzo zeby polożyc pod choinka zapakowany tescik dla mezusia z II kreseczkami:-)
Oj z tym tez masz dobry pomysł. No właśnie moj tez bardzo lubi dzieci. Mamy wspaniałego wspólnego chrześniaka 1,5 rocznego i za kazdym razem jak go odwiedzamy jak widze jak on sie z nim bawi jak go trzyma ... to az w serduszku mnie kuje, a wiem ze bedzie wspaniałym tatusiem.
amalfi
Fanka BB :)
Niedlugo dasz mu prezent, nic sie nie martw, ze mna to inne story, ale ty dopiero zaczynasz i zobaczysz ze dolaczysz tu do dziewczyn z fasolkami, tylko patrzec jak ci szybko pojdzie;-). Nie przegap owulki i nie pokloc sie ze swoim w tym czasie
Dzieki za te słowa.
Mam wiele wątpliwości, ponieważ kiedys byłam pod opieka endo bo mialam testosteron za wysoki pozniej podejrzewali u mnie tarczyce ale po badaniu wyszlo ze ok, a testo unormowal sie. A jak bylam u lekarza i mowilam mu o tym to on stwierdzil ze skoro mam regularny okres to testo nie jest podwyzszony, ale czy tak jest rzeczywiście, jakos mam ograniczone zaufanie do lekarzy po tym co sie slyszy i czyta.
Nie martw sie Tobie napewno sie uda, niektore z nas musza swoje przyjsc zeby podwojnie cieszyc sie z tego szczescia.:-)
Mam wiele wątpliwości, ponieważ kiedys byłam pod opieka endo bo mialam testosteron za wysoki pozniej podejrzewali u mnie tarczyce ale po badaniu wyszlo ze ok, a testo unormowal sie. A jak bylam u lekarza i mowilam mu o tym to on stwierdzil ze skoro mam regularny okres to testo nie jest podwyzszony, ale czy tak jest rzeczywiście, jakos mam ograniczone zaufanie do lekarzy po tym co sie slyszy i czyta.
Nie martw sie Tobie napewno sie uda, niektore z nas musza swoje przyjsc zeby podwojnie cieszyc sie z tego szczescia.:-)
reklama
oczekujaca1985
Zaangażowana w BB
Czesc DZiewczyny
Amalfi hj ato myslałam zeby tesscik jak sie uda ( nie wazne kiedy) zapakowac w ubranko - je zapakowac w podeło a p€dełko jeszce w inne pudełko i dac mu prezent ;DDD
No moze i mój czas nadejdzie na takie zaskoczenia ;P
Porkunia - ja bym na twojim miejscu poczekała z dwa miesiace i starała sie wyluzowaz po dwóch miesiacach jesli nic nie wyjdzie wtedy poszukac lekarza - a jesli nie daje ci to spokoju i chcesz byc pewna to idz sama na badania - nie potrzebujesz na nie skierownia - podstawowe to fsh, lh estradiol-w 3dc te trzy, testosteron i tarczyca TSH ft3 ft4- nie wazne kiedy , prolaktyna w 8dc i progesteron gdzies 7 dni po owu no i morfologiczne i to wszystko- nie wazne kiedy
TAk dla samej siebie zeby miec spokój - jesli nie daje ci to spokoju bo najgorsez to sie grysc ze soba.
Ja po pracy dopiero jeszce sie kompusiac i spac bo jutro na rano
Amalfi hj ato myslałam zeby tesscik jak sie uda ( nie wazne kiedy) zapakowac w ubranko - je zapakowac w podeło a p€dełko jeszce w inne pudełko i dac mu prezent ;DDD
No moze i mój czas nadejdzie na takie zaskoczenia ;P
Porkunia - ja bym na twojim miejscu poczekała z dwa miesiace i starała sie wyluzowaz po dwóch miesiacach jesli nic nie wyjdzie wtedy poszukac lekarza - a jesli nie daje ci to spokoju i chcesz byc pewna to idz sama na badania - nie potrzebujesz na nie skierownia - podstawowe to fsh, lh estradiol-w 3dc te trzy, testosteron i tarczyca TSH ft3 ft4- nie wazne kiedy , prolaktyna w 8dc i progesteron gdzies 7 dni po owu no i morfologiczne i to wszystko- nie wazne kiedy
TAk dla samej siebie zeby miec spokój - jesli nie daje ci to spokoju bo najgorsez to sie grysc ze soba.
Ja po pracy dopiero jeszce sie kompusiac i spac bo jutro na rano
Podziel się: