reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

oczekujaca ty jak posta walniesz to prawie jak ksiazka heheh! Dobry pomysl z tym pakowaniem. Ale w srodku moze byc cokolwiek co symbolizuje dziecko, nie musie byc od razu test. Moj by nie zgrzal co znacza 2 kreski hehehe
porkunia
ja tez mam miec owulke na dniach wiec do roboty moja droga nie ma na co czekac :blink:

reklama
cześć Laski
rzadko wchodzę na kompa,bo jakoś tak nie mam natchnienia,cały czas nas choróbstwo trzyma:/
dziś przyszedł milkolaj do mojej córki.dostała wózek i ubranko dla lalki:)

temp mam dziwną od kilku dni mam jednakową 36,75 zawsze po owulacji miałam dużo wyższą a w tym cyklu jakoś tak do d**y jest ehh jakieś smutki mnie dopadły
paulinka prowadzisz wykres?? ja jestem na 28dni.pl znajdź ,mnie jak jesteś (lilou83) zweryfikujemy razem

Kurde nie wiem. Pierszy raz miałam aż takie bóle. a @ dopiero za jakies 15dni dostane...
też myślę,że to ból owulacyjny:)

Witajcie dziewczyny. Mam nadzieje ze przyjmiecie mnie do swojego grona? mam 24 lata, staramy sie od 3 miesięcy o maluszka.

witaj porkunia,3 miesiące to nie za dlugo,ale chęć powiększenia rodziny taka sama jak u nas, długo-starających się. kup testy,prowadź obserwacje,mierzysz temp?? razem zawsze raźniej:)

Hej dziewczynki, ja dzis mykam na chrzcinki, wczoraj odwiedziła mnie chrzesnica, 2 miesiace ma, nie wypuszczałam jej z rak, kochana taka.
Oprocz tego mam 1 kuzynke w ciazy do porodu na dniach i od wujka zonke ktora jest w moim wieku rowniez w ciazy, takze wysyp malenstw bedzie.
U mnie nuda, kochamy sie i tyle, poki co owu nie ma bo to nie ten czas jeszcze.

Big cześć

ja tez jestem przed owu i pewnie dopiero za tydzień przyjdzie do mnie,...na razie mierzę temp od początku cyklu,żeby wiedzieć co i jak

lilou83 wykresuje się ale jestem na skarb mamy ale możesz zaglądnąć do mnie i zobaczyć co i jak
SkarbMamy - paulina8820 ja już sama nie wiem co myśleć o tym dziwna ta temp no ale już niedługo i się wszystko okaże co i jak ;-)

p.s na 28 dni mam tylko konto więc wysłałam zaproszenie

Ostatnia edycja:
Dzien dobry kobietki:-)!!!

Ja nadal mam ta sama tempke, 12dc. Zaraz przelece mojego;-), tylko skonczy gadac z kuzynem!!!!!!!!!!!!!!!

Ja też zaczyam powolutku nowy cykl, @ się rozgaszcza. Zaczęły się plamienia. Oby się szybko rozkręciła to szybciej będą starnka. I wszystko od nowa...................

Hejka,

a ja sie po ciuchu pochwale :
img683.imageshack.us/i/dsc00590u.jpg/]
dsc00590u.jpg
[/URL]
Uploaded with ImageShack.us

Jutro skocze na betek potwierdzic tescik :D
Chyba byla grzeczna w tym roku ze mnie mikołaj tak obdarował....

reklama
Do góry