reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Na prośbę Madzi! Brzuszek:

brzuszek.jpg

Zdjęcia dodaje się pisząc posta. Na górze masz taki obrazeczek z drzewkiem. Klikasz na niego i tam możesz dodać zdjęcie z komputera bądź z internetu.

Klari piękny króliczek!! :laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Na szczęście w tym roku nie kroi się żadne wesele u nas. W tamtym byliśmy na trzech weselach, w tym naszym, na jednym ślubie, chrzcinach i dość. Bo ja już bym nawet w 40 nie weszła ;) A szkoda eleganckiej sukienki na raz

Zafasolkuję ekstra fryzura!! :tak: Ślicznie wyglądałaś! Ja pokażę swoje zdjęcia po weselu! :-D

Sil ja ją na razie zwęziłam a po weselu chcę na wiązanie ją przerobić. Starczy mi później na wiele lat. Jeszcze trochę i wesela się posypią u znajomych.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam was zboczki i nie-zboczki :p

Dzień dobry :)
Witam się i zarazem do usłyszenia, bo dopiero zauważyłam, że skończyły mi się witaminy ;p
Dopije zbożową (tak, tak- przerzucam się z rozpuszczalnej!). I muszę podjechać do apteki :)
Powiem Wam, że wczoraj jak oglądałam CSI w Tv małe tak mnie kopnęło, że aż się uśmiechałam pół godz, a mój mąż przykładał rękę i niestety już nie ruszało się tak intensywnie żeby poczuł ;p i był zły, bo jak to stwierdził małe ucieka od taty ;p

Kochana nie martw się, jeszcze będzie Cię maleństwo tak kopało, że Twój małż będzie zadowolony :-) Teraz małe zaczyna kopać więc trzeba uzbroić się cierpliwość bo częstotliwość tych kopniaków jeszcze mała. Ale za parę tygodni, obudzisz się z kopniakami, po obiedze kopniaki, i największa aktywność wieczorem gdzie nawet z trudem zaśniesz :-)

Dziewczyny trzymajcie kciuki za moją sunie, o 11 jadę z nią na operacje :)

Kciuki u rąg i nóg trzymam, powodzenia i proszę o relację jak powiodła się operacja.

Ciekawe jak tam nasza Ael się czuje;>

Czuję się.....dziwnie. Otóż rano wstałam, siusiu przepisowo, wzięłam kanapki do pokoju...w pokoju polazłam spać :eek:
Spałam 3,5 godziny jak nigdy, wstałam siusiu, jem kanapki ale czekaj czekaj...gdzie moje mdłości?!!??!
Były za kilkanaście minut ale takie tyci maluteńkie i teraz cisza :eek: Dziwne too...

Ja się za bardzo nie nastawiam nie chce się rozczarować. Wolę pozytywnie zaskoczyć :) na szczęście za odnawianie się jeszcze nie bierze stwierdził, że poczeka aż będzie pewne :)

Bardzo dobre nastawienie, oby tak dalej. A swoją drogą jak wczorajsze gwałcenie męża?

Jak nikt nie chcial :-o Fifcia :-o wszytskie tu chcemy, nie tylko Zboczonej Aelki :-)

Spadaj zboku!! Nie jestem zboczona, nie wiem po czym wnosisz! Wczoraj wieczorem dziewczyny na forum pokazały kto jest zboczony torbo!
Poza tym wydało się cholero.....nie lubisz mojego brzucha....nie będzie ciocinego zmacania ;-(

Madziu wstawię brzuszek. Ale muszę się najpierw ubrać bo w pidźamie robić nie będe :zawstydzona/y:

Wstawiaj wstawiaj, bo jak widzisz kochana, już nikt nie chce oglądać mojego brzucha.... :-(

Witam się tylko i uciekam do babci podłogi pomyć, wypastować i dywany wytrzepać..
Zobacz załącznik 378638 a to mój króliczek :-)

Jakaaaa słodyyycz!!! Cudny! Jak nazwałaś? Poproszę więcej zdjęć :-D

Brzuch cudny, a zamarudź mi, że ciąży nie widać to trzepnę w głowę :p

To ja przed wyjściem na wesele wspomnianej szwagierki Zobacz załącznik 378640Zobacz załącznik 378641
ja na zdjęciach ustawianych wyglądam jak niemota, bo się nigdy nie uśmiecham
)

Normalnie bomba! Ja się nie dziwię, że zrobiłaś konkurencję pannie młodej :-D
Poza tym świetny kolor tej sukienki :-)

Do góry