reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Hahaha Nie będę marudzić. Ja twierdzę że widać i to bardzo, a zwłaszcza bliżej wieczora, bo ten brzuszek to praktycznie świeżo po wstaniu z łóżka to jeszcze malutki. Teraz czuję ze z dnia na dzień jest coraz większy. Nim się obejrzę a przestanę się w ciuchy mieścić!

Ael gwałcenie udane ;) tylko po odstawieniu tabletek ciągle mam ochotę i po raz pierwszy to mój mąż nie nadąża chwilami ;) ale jakoś mu to nie przeszkadza ;)

zafasolkuję ja jestem drugi dzień i odczucia mam podobne do twoich :) zbiorowe przytulanie wskazane :D z macaniem lub bez :-)

się rozpisałaś się :)
Matkojedynokochano jestem tutaj chyba 3 dzień, a czuje się jak bym od wieków z wami tutaj ględziła :-)
dobrze mi tu ;-) teraz chętnie bym zrobiła jakiś wspólny przytulasek :-) ale nie jestem zboczona za cycki bym Was nie łapała :-D

Się rozpisałam, bo trzeba jakoś za wami nadążyć, a człowiek pośpi sobie dłużej to już strony do odrabiania :p
Bardzo fajnie, że się tak czujesz, o to chodzi :-)
A i tak byś łapała za cycki XD

Hahaha Nie będę marudzić. Ja twierdzę że widać i to bardzo, a zwłaszcza bliżej wieczora, bo ten brzuszek to praktycznie świeżo po wstaniu z łóżka to jeszcze malutki. Teraz czuję ze z dnia na dzień jest coraz większy. Nim się obejrzę a przestanę się w ciuchy mieścić!

Kochana na wieczór masz trochę brzuszek też jedzeniem napełniony temu większy, ale super że już zauważasz różnicę, oby dalej tak ładnie rósł.
I dodawaj te zdjęcia, bo dziewczyny to mojego brzucha nie chcą widzieć bo jest nudny po prostu.....

Ael gwałcenie udane ;) tylko po odstawieniu tabletek ciągle mam ochotę i po raz pierwszy to mój mąż nie nadąża chwilami ;) ale jakoś mu to nie przeszkadza ;)
)

Gwałć go gwałć, przyjdzie fasolka to już libido Ci bardzo spadnie. A facet i tak i tak będzie zadowolony. :-D

Ja czytając o ciązy i wszystkim co z tym związane, wyczytałam, ze naturalnym jest, ze w czasie dni płodnych kobieta ma większa ochotę na seks. Twierdziłam, że to bzdura, az do momentu kiedy odstawiłam tabsy. Przy ostatnim cyklu to była dla mnie jakaś masakra czułam się jak kotka w rui co mój mąż przyjął z dużym entuzjazmem, bo nadrobiliśmy chyba wszystkie zaległe miejsca z listy bravogirl "Gdzie najczęściej uprawiałeś/aś seks" :-)

do Ael ;-)oczywiście, ze bym łapała bo jak jestem w 99,9 % hetero,a ten 0,1% jest dla bi właśnie ze względu na cycki, które są po prostu piękne :-)

Ostatnia edycja:
Zastanawiał się kiedyś kiedy i do jakiego momentu w ciąży można się sexić ;)

W sumie nie wiem czy gwałtem to nazwać można bo się wcale nie opiera ;)

do Ael ;-)oczywiście, ze bym łapała bo jak jestem w 99,9 % hetero,a ten 0,1% jest dla bi właśnie ze względu na cycki, które są po prostu piękne :-)

Moich byś nietknęła bo są obwisłe, a sutki ja mam na pół cycka, takie ciemne że hej....

Zastanawiał się kiedyś kiedy i do jakiego momentu w ciąży można się sexić ;)

W sumie nie wiem czy gwałtem to nazwać można bo się wcale nie opiera ;)

Seksić w ciąży, jeśli nie ma przeciwwskazań typu zagrożenia ciąży etc, można się zawsze. Chociaż ja zakładam by od pozytywnego testu poczekać tak ze 2 tygodnie, bo na początku ciąży właśnie taki mocny i ostry seks jest niewskazany.
A tak jeśli czujesz się na siłach, nie muli, nie dochodzi do krwawienia, to praktycznie kochać się z partnerem można zawsze kiedy ma się ochotę. Faceci z reguły są wniebowzięci bo pochwa się zaciska, więc daje uczucia ciaśniejszej myszki.
Oczywiście w drugim ponoć trymestrze kobita ma większą chcicę, w 3cim spada, ale jak czuje się na siłach to i w 3cim się da radę :-)
No i w ciąży dochodzą sny erotyczne :-D

Jak się facet nie opiera jak piszesz, że trochę ma dość. Nie martw się, jeszcze dwa dni to zacznie się opierać :p XD

Ael już nie masz wyjścia :-) i tak przyjadę zaprosiłaś mnie :-p Ale brzucha i tak macać nie będę, bo Ty zarażasz :-)

I nie strasz dziewczyn ze w ciązy libido spada :-D bo Ty to gwałcisz swojego non toper :-) nie dziwie się,że on do pracy nie chce chodzić :-p jak Ty mu harówkę w domu robisz :-p

reklama
Ael już nie masz wyjścia :-) i tak przyjadę zaprosiłaś mnie :-p Ale brzucha i tak macać nie będę, bo Ty zarażasz :-)

I nie strasz dziewczyn ze w ciązy libido spada :-D bo Ty to gwałcisz swojego non toper :-) nie dziwie się,że on do pracy nie chce chodzić :-p jak Ty mu harówkę w domu robisz :-p

I tak zmacasz i tak nie zarażam bo widać to po Dziurce, jej nie zaraziłam :-(
I nie pitol, kobity w ciąży w 2gim trymestrze zamieniają się w seks maszynki. Zajdź w końcu w tą ciążę to będziesz wiedzieć i czuć :p

Do góry