reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Daj mi spokoj :-D

Nie chce jeszcze.. i dlatego macac brtzucha nie będę !Dziewczyny jak zajdę w ciąże do grudnia to pamiętajcie kogo bić trzeba ! Aelke
A tak przy temacie dzieci , ja się modlę ,żebym jak wrócę nie miała @ albo płodnych bo sie chyba zapłaczę na śmierć :-D

myszenka witaj ;-) czuj sie tu powoli jak u sebie ;-) ale nie pzyzwyczajsaj sie do Nas zabardzo :-p zebys mogla sie przenieść do ciezarowkowego forum :-)

stosujecie jakies wspoimagacze? monitoring cyklu, testy owu? mierzenie temperatury?

Witaj Myszenka :)

Ale z tym seksem to prawda, choć i mnie w pierwszym trymestrze się chciało jak nie wiem. Ale pewnie dlatego, że nie mogliśmy. Teraz możemy, ale rzadko, więc też mi się chce :p A sny już mam :p

ooo... w ciazy sex maszynka? bardzo mi sie to podoba, chociaz w tym cyklu moj maz juz po malu uciekal ode mnie he he bo ja to go meczylam non stop :) nigdy mu sie to wczesniej nie zdazalo he hehehe

myszenka hej :) witamy wsrod staraczek :)
jak widac, zajscie to wcale nie prosta sprawa:( napewno na forum znajdziesz wiele wskazowek i odpowiedzi na trudne pytania

reklama
Daj mi spokoj :-D

Nie chce jeszcze.. i dlatego macac brtzucha nie będę !Dziewczyny jak zajdę w ciąże do grudnia to pamiętajcie kogo bić trzeba ! Aelke
A tak przy temacie dzieci , ja się modlę ,żebym jak wrócę nie miała @ albo płodnych bo sie chyba zapłaczę na śmierć :-D

Muhahaha nie dam Ci spokoju!!!! Już mnie poznałaś i masz przesrane ]:->
Poza tym dziewczyny mnie nie zabiją, bo będą z Twojej fasolki straaasznie się cieszyć i kto będzie mi wdzięczny? :p

Ael sex maszynka powiadasz? :D nic tylko zachodzić w ciążę :)

Ja zrobiłam w lutym swojemu seks maszynkę codziennie, ale ja nie brałam tabsów, no i się udało :-D
Facet to prosta maszynka oni uwielbiają gdy ich kobiety nagle stają się super wyuzdane :-D

A co do seksu i ciąży, tak się u niektórych kobiet dzieje, że drugi trymestr to czasem tak łoją facetów, że ci biedni uciekają od swoich kobiet. Ale to nie reguła u każdej, może być troszeczkę większe libido, może być normalne, a może być wyolbrzymione.

hej dziewczyny, jestem tu nowa. z M staramy sie od ponad roku o dzidzie, powoli trace nadzieje, powoli zaznajamiam sie z forum

Witam Cię na forum, czuj się jak u siebie. Powiedz mi, jak staracie się od ponad roku to czy robiliście sobie jakieś badania, czy tylko spontan? Brałaś jakieś anty?

Do góry