reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne pochwalę na pewno! :-D Zaraz kawusie zbożową zrobię i spróbuje :tak:

A sukienkę na jutro mam taką: Zobacz załącznik 378626 Tyle że moja jest czerwona a ten pas jasny jest biały. I nie ma tych kwiatów tylko wzory wyszywane z koralików. (po prostu ładniejsza od tej, ale ten sam wzór.) Teraz była u krawcowej bo w cyckach za luźna była :-D Ja noszę rozmiar 38 ale przez brzuszek ciążowy musiałam kupić 40...

Madziu ja nie dawałam zdjęcia brzuszka :sorry: Nikt nie chciał to nie robiłam :-(

Boshe ależ ci zazdroszczę , ja na co dzień noszę 40 :( chodzilam na fitness silownie diety cuda wianki i ubylo mi ze 3 kg, w koncu moj gin stwierdzil zebym dala sobie spokoj z dietami szczególnie jak chcemy dzidzię

reklama
eee to ja szczupak jestem :-) taka kruszynka :-p max 36 czasem w 34 wejdę :-)
tylko brzuszek mam wystający ;-) ale może wkońcu się wezmę za siebie :-) muszę M. namówić na wii fot :-D zajefajna sprawa :-p i ile zabawy przy tym ;-)

Witam nowe staraczki ;-) fasolkujcie szybko :-) bo tu limit przyjęć nowych jest ;-) na Wasze miejsce już kolejne staraczki czekają :-D

Neciuszka a jak coś jest gumowane to noszę 36 :-D Bo cycki mam wielkie i czasem w nierozciągane bluzki się nie mieszczą ;-) a teraz w ciąży w ogóle chudzina jestem...

Zafasolkuje co znaczy te noooo? :-D aż się boje...

Madziu wstawię brzuszek. Ale muszę się najpierw ubrać bo w pidźamie robić nie będe :zawstydzona/y:

eee to ja szczupak jestem :-) taka kruszynka :-p max 36 czasem w 34 wejdę :-)
tylko brzuszek mam wystający ;-) ale może wkońcu się wezmę za siebie :-) muszę M. namówić na wii fot :-D zajefajna sprawa :-p i ile zabawy przy tym ;-)

Witam nowe staraczki ;-) fasolkujcie szybko :-) bo tu limit przyjęć nowych jest ;-) na Wasze miejsce już kolejne staraczki czekają :-D

Ileż ja bym dała żeby 38 nosić ;) a co do nowych staraczek i fasolkowania no staramy się bardzo, będę się testować koło 18.08 :)

Fifka, przepiękna ta sukienka :)

Atan, Fifka dobrze mówi, tylko mało ;) bo ze względu na zmianę umowy wezmą Ci obliczą średnią z 12 miesięcy przed powstaniem niezdolności do pracy, czyli zaliczy Ci się też te 750... To podzielą i oczywiście netto Ci się dostanie. Czyli od zwolnienia 12 miesięcy wste4cz średnia.

Dziś znowu wyjazdowo... Muszę jechać zapłacić za przyłącz wody i otworzyć skrzynkę elektrykom, żeby prąd podpięli... Ech...

Witam się tylko i uciekam do babci podłogi pomyć, wypastować i dywany wytrzepać..
IMG_5281.JPG a to mój króliczek :-)

reklama
Do góry