reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Heh no wlasnie mnie to denerwuje ze mam takie dlugie, bo to prawie tydz dluzej czekania niz inne dziewczynki;( ja ostatnie dwa mialam 32d a wczesniejszy 35d, a zawsze mialam 29;( na swieta to u mnie nie wiem czy nie za wczesnie;/ a szkoda, bo bym chciala prezencik, chociazby 26.12. a co do kochania to ja nie wiem, ale albo co drugi dzien albo codzien bede i tyle, zalezy jaka bedzie ochota u nas!

Marlen
gratulacje kochana i witaj u nas!! Obys nie mmusiala zbyt dlugo nalezec do grona staraczek!! Dbaj o siebie i pisz co u CIebie slychac! Mysle ze nie szybko (nam udalo sie za peirwsyzm razem), tylko normalnie, nic tylko sie cieszyc;D

Ostatnia edycja:
reklama
lillydelux trzymam kciuki żeby ten teścik okazał się wiarygodny ja już się raz nacięłam na to testowanie wcześniejsze także nie mam zamiaru w ogóle testować aż do 35 lub 40 dc :) co ma być to będzie
Marlen po wizycie daj nam znać co i jak
a u mnie temp na razie ok mam nadzieje że się utrzyma już tak wysoko :)

a zrobiłam test w 28 dc bodajże i w sumie nie czekałam aż się coś pojawi tylko poszłam do sklepu po przyjściu zobaczyłam bladą kreskę narobiłam sobie nadziei a wstrętna @ przyszła i to w terminie ale mam nadzieje że u ciebie będzie inaczej trzymam kciuki &&&&&&&&&&
zoszka wszelaka pomoc mile widziana :) teraz tylko czekanie zostało

kwiatuszekq20
o maly wlos a do lozka by nam weszli by zobaczyc czy beda miec wnuka. hehe... i czy aby napewno sie o niego staramy :) są kochani...

Ja mialam taka wspaniała babcie ale niestety odeszła pewnie uda sie i bedziesz szczesliwa mamusia ja narazie z m sie wstrzymalismy do czerwca poprostu chcemy ustabilizowac swoja syt chce zeby malenstwu niczego nie brakowalo ale i tak duzo rozmawiamy bo juz sie nie mozemy doczekac kiedy znow zaczniemy

No i szlak czlowieka moze trafić. Moj narzeczony nie wraca na noc do domu... :/ spotkanie biznesowe w krakowie mu wyskoczyło i musiał pojechać..zdążył dosłownie na chwile wpaść do domu by zabrać rzeczy.. :/ nie wytrzymam. a juz myslalam ze jakies male staranka będą :(

reklama
:no::no::no::no::no::no::no: witam kobitki..., no i od razu pisze ze przyszła @...pewnie przez te mrozy sie rozregulowało... hehe
tak wiec zaczynam wiesiołek od dzisiaj,tylko nie wim ile tego dziennie brac...???????

Do góry