reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

sergeevna wygląda na to że możecie działać był spadek przed i skok jak na owulke ;-)
a do stwierdzenia czy ta owulka była faktycznie w danym dniu potrzeba jeszcze 3 wyższych temperatur po skoku więc napewno zaobserwujesz
a od kiedy mierzysz temp ?

reklama
Lili - trzymam kciuki za faoslinke i mam nadzieje ze to to :D

Misia - przykro mi straty i zycze zebys nie musiała długo czekac, jesli jestescie gotowi oboje i wiecie co robicie to mysle ze nie ma na co czekac - takze powodzenia.

marlen - kciuki i dla ciebie zacisniete z całych sil.

Ata - wiesiołek 3*1 po jednej tak jak dziewczyny pisały na poczatek zobacz jak towj organiz zareaguje i bierze sie go do owu tylko bo potem wywołuje skurze macicy takze zaraz po odstaw, albo troszke wczesniej zeby byc pewna.

Ja dopiero z pracy wróciłam - zaraz do łózia bo jutro na rano znowu - buuuuuu

No ale jak trza to trza ;D

Witam dziewczynki w piateczek! Wreszcie wolny weekend, zero szkoly, zero pracy męza. Tylko te chrzciny w niedziele, ale na to to akurat sie ciesze. Co tam u Was dziewczynki?

Hej. Dzięki dziewczyny za wsparcie. Chciałam dziś potwierdzić wynik testu, ale niestety :( , test nie pokazał nic... buuuuuu..... żadnej kreseczki. Może lepiej, że nic , a nie jedną. Może wytrzymam do jutra na wizytę.

A jeszcze mam pytanko. bo ja pierwszy raz, a tu widzę zaprawione w boju... hihi. Czy doktorek od razu stwierdzi, że coś zakiełkowało, czy potrzebne jakieś badania?

Ostatnia edycja:
dzien dobry!;) ja juz wczoraj nie dalam rady wpasc choc chcialam ale pozno wrocilam potem kolacja i spac i juz kompa nie wlaczalam.. po pracy bylam na zakupach i udaly sie: bielizna zakupiona i dobrze dobrana przez pania brafiterke (czy jak sie to pisze?):D jeden biustonosz i jeden komplecik sexy biust plus figi takze mysle ze nowy cykl zaczyna sie dobrze i bedzie owocny. a dzis juz w drodze do pracy jestem. rano zmarzl mi nos -16;|
misia moze jednak sie uda..trzymam kciuki
ata przykro ale nie martw sie grudzien bedzie nasz;) zobaczysz!
marlen to test byl lipny zrob jutro z porannego moczu jeszcze raz. lekarz moze stwierdzic najwczesniej z krwi wtedy robisz badanie hormonu beta hcg (gonadotropina kosmowkowa) ktory rosnie juz kilka dni po zaplodnieniu.kosztuje to ok30zl.jak nie to w jakims 4-5 tyg na usg powinien byc widoczny pecherzyk ale to jest indywidualne i u kazdej widac kiedy indziej.. a jak nie ma pecherzyka to na podstawie rozpulchnionej macicy i grubosci endometrium:)

Ostatnia edycja:
marlen to test byl lipny zrob jutro z porannego moczu jeszcze raz. lekarz moze stwierdzic najwczesniej z krwi wtedy robisz badanie hormonu beta hcg (gonadotropina kosmowkowa) ktory rosnie juz kilka dni po zaplodnieniu.kosztuje to ok30zl.jak nie to w jakims 4-5 tyg na usg powinien byc widoczny pecherzyk ale to jest indywidualne i u kazdej widac kiedy indziej.. a jak nie ma pecherzyka to na podstawie rozpulchnionej macicy i grubosci endometrium:)

jeju, ale to wszystko zagmatwane. Podsumowując :znaczy, jutro się nie dowiem, chyba, że dzisiaj zrobię HCG i jutro odbiorę wyniki?

Dokładnie, bo ginka powie ma pani powiekszona macice i zatrzymanie miesiaczki ale to jeszcze nie dowod ze jestes w ciazy, chyba ze jest zaawansowana ciaza, ale chyba nie co nie.
Lec na bete i po klopocie.

reklama
Do góry