reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
ewika to nigdy nie bylas stymulowana??? Bylas wczesniej z tym u lekarza i nie zrobil ci monitoringu nawet czy pecherze ci rosna? I czy pekaja?????
bylam na wizycie i robil mi usg pecherzyk byl i powiedzial ze narazie jest wszystko wporzaku i zebysmy dali sobie czas do stycznia. Mowil ze mnie jest tak prostu zajsc w ciaze jak si wszystkim wydaje i nie ma sensu narazie niczym stymulowac. No ale do stycznia coraz blizej wiec pewnie cos zaleci..

Misia i ewika trzymam kciuki za Wasze staranka!! Oby szybko sie skonczyly;) ale zobaczycie grudzien bedzie nasz... zaczal sie dobrze, wiec musi byc dobrze;D mam nadz ze lilly bedzie tego dobrym przykladem!

Misia ja po stracie mialam tak ze najpierw stwierdzilam ze nie chce miec dzieci, potem mialam faze ze musze miec bo czegos mi brak a potem stwierdzilam, ze musze sobie poukladac w glowie i sie ogarnac i podjac rozsadna i dobra decyzje a nie dzialac emocjami, ktore mialam, no i odczekalam troszke i w koncu doszlam do tego ze juz czas no i zaczelam sie starac. wszystko przyjdzie do nas w swoim czasie nie martw sie;)

amalfi milego dnia w pracy! Ja juz od rana w niej.......

BigChild jaka sytuacja u CIebie z cyklem bo juz zapomnialam?

Aha, no tak wlasnie zobaczylam Twoj suwaczek;p a u mnie 4dc - nuda...

Ja tez kupilam i mi wykryl owulacje w 31dc.. dzien przed @, takze juz wiecej na pewno nie kupie, bo mam wrazenie ze to strata $;/ poza tym moja gin tez byla temu przeciwna..

Ja dzis 4dc a owul zazwyczaj czulam (przed poronieniem) wiec testow nie potrzebowalam, a po to czulam tylko w pierwszym i drugim cyklu, teraz juz nie;/ i z cykli 29-30d zrobily mi sie 31-35d takze teraz owul nie mam pojecia kiedy bede miec;/ ale bede dzialac caly cykl i bedzie dobrze;D zastanawiam sie kiedy testowac, ale pewnie 30 lub 31.12 o ile nie wymiekne wczesniej;p

a gin przeciwna, bo stwierdzila, ze one nie sa wcale wiarygodne, zbedne wydawanie $ i tylko dziewczyny sie przez to nakrecaja... moze to i racja!

No tak, to widze ze tez masz takie dlugie cykle jak ja, ostatni 37 dni. JA mysle testowac na swieta jakos i kochac sie caly czas, choc za czesto to tez zle co nie. No ale nie ma dobrej rady na to.

reklama
Witam. Ja tu po raz pierwszy w ogóle. Również staramy się po raz pierwszy :-), od ślubu (28-08-2010) działamy :tak:. I zdaje się, że już coś.... teścik mało widoczny, ale jednak :-D.... w sobotę wizyta u doktorka, więc trzymamy kciuki.

Choć po próbach wszystkich znajomych stwierdziłam, że to troszkę szybciutko.... Mam nadzieję, że będzie git ....

buzia

Do góry