reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ty ale ja całe życie przeciwniczka różu byłam... nawet jako dzieciak... Dopiero jak wyszłam za maż stwierdziłam ze muszę dodać jakichś kolorów do swojego życia bo nie można ciągle tak na czarno... A te suwaczki to czysty przypadek!! Po prostu jak je robiłam podświadomie tak kolory dobrałam, a później patrze "O BOŻE, POMYŚLĄ ZE DURNA LANDRYNA" :-D

a swoją drogą nie wiem czemu ten róż tu jest jak ja mam przeczucie na chłopaka... :sorry:

reklama
a swoją drogą nie wiem czemu ten róż tu jest jak ja mam przeczucie na chłopaka... :sorry:

Hehe to tak jak ja.... :-)

Wrrrrrrrr ale się oburzyłam!!!! Właśnie leciała reklama na TVN i pokazują różne zdjęcia L.Kaczyńskiego z żoną i ogólnie bardzo fajnie zrobione a na końcu : "Oni czekają na prawdę..." Ale mnie to irytuje! Przecież oni wiedzą jaka prawda a to ludzie na ziemi dążą do tej niby prawdy dla zabicia własnej ciekawości... wnioskując jakieś spiski nie spiski.

Odgapiłam!!!!! :-D

Ostatnia edycja:
Witajcie puzna pora....Spałam dzis poł dnia a potem umyłam podłoge i tyle co dzis zrobiłam.Oj dzisiejszy dzien był bardzo leniwy.... Moj M zdazył odwiedzic swoich rodzicow umyc basen i zrobic zakupki,nawet zrobił mi prezet ( kupił mo borowki i maliny mmmm zjadłam wszystkie.

Fifka wtedy też było pięknie ale teraz też mi się podoba!

Fiona ja też dziś spałam chyba po południu 2 godziny ale potem wstałam, poszłam do siebie na grządki i nazbierałam sobie marcheweczki, por, seler bo mam zamiar jutro ugotować pyszny rosołek a potem kisiłam ogóreczki

Fifka wtedy też było pięknie ale teraz też mi się podoba!

Fiona ja też dziś spałam chyba po południu 2 godziny ale potem wstałam, poszłam do siebie na grządki i nazbierałam sobie marcheweczki, por, seler bo mam zamiar jutro ugotować pyszny rosołek a potem kisiłam ogóreczki

mmmmmmm ale Ci zazdroszcze tych swojskich warzyw.Mi niby tez mamy u tesciow ale to tylko pomidorki dynia brokuły i ziemniaki ale tych ziemniakow sie nie skrobie jak POLSKIE młode ziemniaczki.Oni tu obieraja ziemniaki bo sie nie nadaja do skrobania buuuu.A co do pietruszki to nie jedza korzenia pietruszki tylko sama natke.Tak ze wiekszosc warzyw kupujemy w sklepie lub zamawiamy od prawdziwych gospodarzy.
O Twoim rosołku nawet nie mysle bo juz mi slinka leci....Ja dzis na kolacje zrobie sobie zupke pomidorowa a M sam zrobi sobie co chce.Miało byc rizotto z warzywami ale juz mi sie odechciało......

hehe ja robię hamburgery na kolacje, tzn ja zjem chyba za chwilkę bo robię się głodna a mój K będzie jadł jak wróci z pracy czyli po 22. Ja miałam robić na obiad spaghetti carbonara ale potem zobaczyłam w sklepie bułki do hamburgerów i stwierdziłam, ze na to mam bardziej smaka :p

cześć wszystkim:-D
ja @ planowo powinnam dostać we wtorek ale jakoś tak mi dziwnie bo zawsze jakiś tydzień przed @ bolał mnie krzyż a tu cisza:szok:

aaa i zrobiłam mój pierwszy sernik na zimno:cool2::-D

Mijenko no to trzymam kciuki z całej siły i przesyłam duuuużo fluidków ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
hehe ja robię hamburgery na kolacje, tzn ja zjem chyba za chwilkę bo robię się głodna a mój K będzie jadł jak wróci z pracy czyli po 22. Ja miałam robić na obiad spaghetti carbonara ale potem zobaczyłam w sklepie bułki do hamburgerów i stwierdziłam, ze na to mam bardziej smaka :p

Chamburgera jadłam nie dawno wiec smaka nie mam ale Tobie zycze smacznego....Ja jutro zrobie sałatke ziemniaczana.
W poniedziałek ide pierwszy dzien do pracy po chorobie mysle ze nie bede miała zakwasow po tygodniu chorobowego...

Do góry