reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ael co ona sobie wyobraża?! Że dzwoni do faceta jakby nigdy nic! Odbierz następnym razem telefon od niej i powiedz co myślisz! A ten Twój w sumie sam powinien zrobić z tą sytuacją porządek. No, ale skoro on nie potrafi to Ty powinnaś! W końcu to Twój facet i masz prawo! Tym bardziej, że jesteś w ciąży! ;D Ale czemu On się nie odzywa...

Kochana on wie co mi na wątrobie w tej sprawie leży, swoje powiedziałam. Moją ostateczną bronią będzie telefon do niej na jego oczach, bo numer jej mam. Ale ja na razie nie będę nic więcej robić. Jak olej w głowie ma to zrobi co należy. On wie, że ja zdrady kompletnie nie toleruje i taka osoba dla mnie nie istnieje, i dobrze wie co nawet mu grozi gdyby kiedyś ważył się mi coś takiego zrobić...mnie wtedy lepiej z nożyczkami w nocy nie zostawiać.

reklama
Ja jestem, wróciłam ze sklepu. Poszłam tylko po chrzan i czosnek do kiszenia ogórków a zapłaciłam w kasie 80zl :/ nie mogę wychodzić do sklepu.

Ael ja też nie lubię takich dziewczyn. Podobna sytuacja jest u mojego brata, tzn. kiedyś był bardzo długo z dziewczyną, nawet jej się oświadczył ale dostał nową pracę i musiał wyjechać na 6 tyg do Dani a w tym czasie ona go zdradziła (nie wiem w sumie jak do końca było) ale jak wrócił to oznajmiła mu, że to koniec, ten załamał się strasznie ale pod koniec roku znalazł sobie dziewczynę (obecną, która już miała dziecko a teraz jest z nim w ciąży). No i teraz po dwóch o pół roku tamta zaczęła do niego pisać, że może się spotkają itd. i mimo, że zawsze bardzo ją lubiłam i do dziś od czasu do czasu pojawiają się jakieś sms'y to strasznie mnie to wkurza i irytuje, że w ten sposób postępuje wiedząc, że on ma już inna. Ale na szczęście jak się dowiedziała, że zostanie tatusiem to przestała cyrkować i kontakt się urwał.

Hahaha Magda to nic tylko Ci pozazdrościć. Najgorzej iść na głodnego do sklepu... Ja byłam po śniadaniu ale za to przyszła mi ochota na bułeczki z Nutellą i inne pierdoły przez które nazbierała się taka suma

ojjj a ja tylko jogurcik jadlam na sniadanko ;p i czekam na obiadek ;p po 3 ide na przerwe wiec cos zjem :D :)) Bede pozniej dziewczynki :*:))

Dzień dobry :-) No może wcale taki nie dobry.. Po 11 jak wyjrzałam za okno to padało i do tej pory leje.. :wściekła/y: I to mają być wakacje..
Ael ja to bym pewnie tak samo się zachowała na twoim miejscu. Też nie ufam takim dziewuchą.. Jak tak dalej twój będzie robił i nie będzie chciał zerwać z nią kontaktu to sama zadzwoń do niej i to załatw..
Ja dziś jak na razie zjadłam tylko fasolkę. Wczoraj od babci dostałam :-p

reklama
Kochane ogólnie trzymam rękę na pulsie. Mój dochodzi do wniosku, że może z tamtą nie pogadać ale mnie mieć w dobrym humorze to tak robi. Dopiero jak zacznie faktycznie się swoją osobą narzucać to straci wszystkie ząbki ale zapamięta, że wara od czyjegoś faceta.
Poza tym prędzej musiałabym odpędzać się od swojego faceta niż inne kobiety od niego XD

Do góry