Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Nie no... moi teściowie są fajni. Ale u nas jest ten problem, ze mój M to jedyne ich dziecko i na dodatek takie wyczekiwane i oni mają fioła na punkcie jego życia. Chcą dobrze ale za dużo chcą nam pomagać i wychodzą często takie "niedźwiedzie" przysługi. Np. już zbierają kasę na wózek. A ja już w duszy się wściekam czy kupią ten wózek ze mną, czy znowu zadecydują bez naszego zdania i mi ten wózek nie będzie się podobał... No ale ja muszę być wdzięczna bo oni chcieli dobrze, a jak go nie przyjmiemy i kupimy własny to będzie złość ze nie doceniamy ich pomocy... to właśnie problemy takiego typu.
Haha a jak się Magda podobało? Właśnie! Zarzućcie jakiś tutuł dobrego horroru! Ja polecam jeszcze "REC" Ale ten pierwszy nie remake. Tylko trzeba go oglądać przy zgaszonym świetle w kompletnej ciszy... Ja w kinie chciałam wyjść tak się bałam
Haha a jak się Magda podobało? Właśnie! Zarzućcie jakiś tutuł dobrego horroru! Ja polecam jeszcze "REC" Ale ten pierwszy nie remake. Tylko trzeba go oglądać przy zgaszonym świetle w kompletnej ciszy... Ja w kinie chciałam wyjść tak się bałam

Ostatnia edycja: