reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

She już nie po raz pierwszy było mówione ,że objawy na fasolkę i na @ są podobne :-) więc nie ma się co nakręcać, nastawiać na fasolkę :-) lepiej się miło zaskoczyć prawda?

reklama
a tak wogole to powiedzci mi czy badania tarczycy, progesteronu i prolaktyny to można zrobić w każdym dniu cyku czy może lepiej w jakiejś konkretnej fazie?

O ile mi wiadomo chyba w konkretnym dniu, jakoś na początku cyklu, mogę się mylić. Lepiej skonsultować to z ginekologiem, on powinien dobrze Ci wytłumaczyć co i jak.

Ale na początku w sensie przed owu czy całkiem na początku? w poniedziałek bede miec 9 dc myslicie, że wtedy będzie jeszcze dobrze? do gin mogłabym iść dopiro we wtorek wiec później badania dopiero w czwartek, tak wiec obawiam sie, że będzie to troche za późno.

teraz te bóle mnie niepokoją... opuchniete jajniki hehe

Ale na początku w sensie przed owu czy całkiem na początku? w poniedziałek bede miec 9 dc myslicie, że wtedy będzie jeszcze dobrze? do gin mogłabym iść dopiro we wtorek wiec później badania dopiero w czwartek, tak wiec obawiam sie, że będzie to troche za późno.

teraz te bóle mnie niepokoją... opuchniete jajniki hehe

Chyba przed owu. Któraś z dziewczyn tutaj ostatnio robiła badania, robiła je na pewno przed owu, ale dosyć wcześnie w cyklu. Aaa Pyscek robiła badania bo jej normy podawałam. Jej trzeba pytać. A 9dc to chyba już za późno.

A ja nie mam pojecia kiedy jakie badania :( Ale jak w tym cyklu nic nie wyszlo to po @ mam wizyte u lekarza wiec juz komplecik skierowan zbiore :)

Dziewczyny, ja mam kota, zawsze miałam, toxo nie mam. Zresztą, toxo można załapać też od niemytego mięsa i warzyw. Owszem, profilaktyka, ale bez paranoi :)

A co do zabiegu SPA, bardzo się opłaca, ale nie wiem, czy kawitacyjny można w ciąży, bo wiem, że są przeciwwskazania. Trzeba zapytać kosmetyczkę.

reklama
ech czyli pewnie w następnym cyklu dopiero... szkoda

chociaż może w tym uda się zafasolkować i nie trzeba będzie robić badań :)

tzn trzeba bedzie ale juz pod innym kątem :)

Do góry