reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Będziesz się starć to się przebadasz! :-D

Ogólnie polecam to badanie...kosztuje 25zł a wiesz co i jak. Koleżanka mojej mamy poroniła ciąże właśnie przez to że nie wiedziała ze ma toksoplazmozę... poza tym ona też może powodować mikro poronienia jeszcze przed terminem @ i dziewczyna może nawet nie wiedzieć że jej się udaje zaciążyć tylko nie może donosić...

Sie przebadam :-D jak wróce do PL to może zrobię badania hormonów :-) i tego tarczycowego też :-) jaka pogoda w PL ;-) bo u Nas śliczna pogoda :-)

U mnie na wschodzi taka sobie. Słoneczko trochę świeci ale gorąco nie jest.Jak ja bym chciała zeby w niedziele był upał... jeszcze ani razu w tym roku nad wodą nie byłam... aż wstyd... a tak bym sobie popływała zanim brzuch jeszcze nie jest duży...

Witam ponownie :-)
Już wszystko załatwione ze szkołą. Zastanawiam się z Ł nad 10 dniowym wyjazdem na obóz ze studiów za 370 zł ;-).
Tak, że postanowiłam i zaprzestajemy starań :-).
Witam nowe staraczki bo się jeszcze nie witałam a widzę, że trochę doszło. :happy:

Samo badanie na tokspoplazmowe kosztuje 25zł (przynajmniej w Białymstoku) Robiłam je miesiąc temu. Też myślałam że jest drogie, ale mnie ginekolog uświadomił ze nie prawda...

Klari
ale zaprzestajecie na długo czy na ten wyjazd?

Kochane rozprawiaja o zwierzakach to i ja sie przylacze :D U mnie w domu nei ma zwierzat kwiatow i dywanow ;p Bo ja mam astme i alergiee pieronska :D Ale np 9 lat jezdzilam konno pomimo alergii i jakos zyje :D

A tak poza tematem to cuje chyba zblizajaca sie @ :( Bo tak mnie boli cos jakby szyjka...tak ciagnie ;/

reklama
Fifka na długo raczej ;-) ale zostaję z wami bo bez was to już nie to samo :-)
Co do zwierząt to u mnie też zawsze były i są zwierzaki. Z tego co ja wiem to u mnie nikt nie jest uczulony na cokolwiek.

Do góry