reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Będziesz się starć to się przebadasz!
Ogólnie polecam to badanie...kosztuje 25zł a wiesz co i jak. Koleżanka mojej mamy poroniła ciąże właśnie przez to że nie wiedziała ze ma toksoplazmozę... poza tym ona też może powodować mikro poronienia jeszcze przed terminem @ i dziewczyna może nawet nie wiedzieć że jej się udaje zaciążyć tylko nie może donosić...
Ogólnie polecam to badanie...kosztuje 25zł a wiesz co i jak. Koleżanka mojej mamy poroniła ciąże właśnie przez to że nie wiedziała ze ma toksoplazmozę... poza tym ona też może powodować mikro poronienia jeszcze przed terminem @ i dziewczyna może nawet nie wiedzieć że jej się udaje zaciążyć tylko nie może donosić...
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
U mnie na wschodzi taka sobie. Słoneczko trochę świeci ale gorąco nie jest.Jak ja bym chciała zeby w niedziele był upał... jeszcze ani razu w tym roku nad wodą nie byłam... aż wstyd... a tak bym sobie popływała zanim brzuch jeszcze nie jest duży...
Witam ponownie :-)
Już wszystko załatwione ze szkołą. Zastanawiam się z Ł nad 10 dniowym wyjazdem na obóz ze studiów za 370 zł ;-).
Tak, że postanowiłam i zaprzestajemy starań :-).
Witam nowe staraczki bo się jeszcze nie witałam a widzę, że trochę doszło.
Już wszystko załatwione ze szkołą. Zastanawiam się z Ł nad 10 dniowym wyjazdem na obóz ze studiów za 370 zł ;-).
Tak, że postanowiłam i zaprzestajemy starań :-).
Witam nowe staraczki bo się jeszcze nie witałam a widzę, że trochę doszło.
Pyscek
:)
a wiecie może ile kosztuje takie badanie ?? ja słyszałam że 80 zł :-(
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Samo badanie na tokspoplazmowe kosztuje 25zł (przynajmniej w Białymstoku) Robiłam je miesiąc temu. Też myślałam że jest drogie, ale mnie ginekolog uświadomił ze nie prawda...
Klari ale zaprzestajecie na długo czy na ten wyjazd?
Klari ale zaprzestajecie na długo czy na ten wyjazd?
She123
Fanka BB :)
Kochane rozprawiaja o zwierzakach to i ja sie przylacze U mnie w domu nei ma zwierzat kwiatow i dywanow ;p Bo ja mam astme i alergiee pieronska Ale np 9 lat jezdzilam konno pomimo alergii i jakos zyje
A tak poza tematem to cuje chyba zblizajaca sie @ Bo tak mnie boli cos jakby szyjka...tak ciagnie ;/
A tak poza tematem to cuje chyba zblizajaca sie @ Bo tak mnie boli cos jakby szyjka...tak ciagnie ;/
Pyscek
:)
no to nie drogo :-) muszę sobie zrobić, ale jak kaski trochę wpadnie :-(
reklama
Podziel się: