reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Będziesz się starć to się przebadasz! :-D

Ogólnie polecam to badanie...kosztuje 25zł a wiesz co i jak. Koleżanka mojej mamy poroniła ciąże właśnie przez to że nie wiedziała ze ma toksoplazmozę... poza tym ona też może powodować mikro poronienia jeszcze przed terminem @ i dziewczyna może nawet nie wiedzieć że jej się udaje zaciążyć tylko nie może donosić...

Sie przebadam :-D jak wróce do PL to może zrobię badania hormonów :-) i tego tarczycowego też :-) jaka pogoda w PL ;-) bo u Nas śliczna pogoda :-)

U mnie na wschodzi taka sobie. Słoneczko trochę świeci ale gorąco nie jest.Jak ja bym chciała zeby w niedziele był upał... jeszcze ani razu w tym roku nad wodą nie byłam... aż wstyd... a tak bym sobie popływała zanim brzuch jeszcze nie jest duży...

Witam ponownie :-)
Już wszystko załatwione ze szkołą. Zastanawiam się z Ł nad 10 dniowym wyjazdem na obóz ze studiów za 370 zł ;-).
Tak, że postanowiłam i zaprzestajemy starań :-).
Witam nowe staraczki bo się jeszcze nie witałam a widzę, że trochę doszło. :happy:

Samo badanie na tokspoplazmowe kosztuje 25zł (przynajmniej w Białymstoku) Robiłam je miesiąc temu. Też myślałam że jest drogie, ale mnie ginekolog uświadomił ze nie prawda...

Klari
ale zaprzestajecie na długo czy na ten wyjazd?

Kochane rozprawiaja o zwierzakach to i ja sie przylacze :D U mnie w domu nei ma zwierzat kwiatow i dywanow ;p Bo ja mam astme i alergiee pieronska :D Ale np 9 lat jezdzilam konno pomimo alergii i jakos zyje :D

A tak poza tematem to cuje chyba zblizajaca sie @ :( Bo tak mnie boli cos jakby szyjka...tak ciagnie ;/

reklama
Fifka na długo raczej ;-) ale zostaję z wami bo bez was to już nie to samo :-)
Co do zwierząt to u mnie też zawsze były i są zwierzaki. Z tego co ja wiem to u mnie nikt nie jest uczulony na cokolwiek.

Do góry