reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

stronę lub dwie jest wytłumaczone, sama Klari już się "tłumaczyła"

uciekam kobietki kolacja, kąpiel i .... zgwałcenie męża :-D:tak::-D
spokojnej nocki życzę :*

Ostatnia edycja:
reklama
Klari cieszę się, że zdecydowałaś się na studia jednak. Jesteś bardzo młoda i myślę, że to będzie najlepszym wyjściem dla Ciebie ;) A jak dzidziuś się pojawi na świecie sam to nic, tylko cieszyć się trzeba będzie ;) W tym roku masz 20 lat, prawda?

Mam ochotę na leczooo! :(

A ja gotuje pomidorową! :-D Jestem taka głodna że konia z kopytami bym zjadła... a wszystko co leży w lodówce takie na teraz jest beee... jak ja przeżyje tą ciąże jak mi tyle rzeczy przestało smakować i taka wybredna się zrobiłam? :szok:

Oooo a sałatki bym zjadła... Sun zarzucaj!

A jednak jestem :D Zjadłam na kolacje żurek :D I pękam ! :D
Lovka kobitko jak się czujesz ? :)
Magda ja moge cie żurkiem poczestowac :D

A ja gotuje pomidorową! :-D Jestem taka głodna że konia z kopytami bym zjadła... a wszystko co leży w lodówce takie na teraz jest beee... jak ja przeżyje tą ciąże jak mi tyle rzeczy przestało smakować i taka wybredna się zrobiłam? :szok:

Oooo a sałatki bym zjadła... Sun zarzucaj!

Witam ponownie......Ooooo ja bym zjadła taka pomidorowke.My dzis jemy pizze domowej roboty bo zdrowsza

Szi czuję się już bardzo dobrze.

Jutro idziemy do przyjaciół na grilla, a w niedziele nasza pierwsza rocznica ślubu ;) A ja nie mam prezentu dla męża :(

reklama
Do góry