reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

U nas w rodzinie także sporo dzieci, ale właśnie tych małych, więc każdy szuka dla siebie. Ale mam jak kiedyś mówiłam- siostrę w UK i obiecała mi ciuszki z Primarka, więc w Polsce nie będę szaleć :) na wózek czekam także od niej :) łóżeczko wybraliśmy, ale poczekamy z zakupem do końca października. Jakoś damy radę, źle nie jest :) w styczniu ostatnia rata kredytu, więc w Nowy Rok wkroczymy daj Boże bez zadłużeń :)
No Sil, ja właśnie się doczekać ruchów nie mogę, może wtedy też byłabym pewniejsza...
A Ael nasza dziś tryska optymizmem!! :D

reklama
A Ael nasza dziś tryska optymizmem!! :D

Znaczy gdzie bo nie widzę? Obudzono nas dziś strasznym stukaniem ok 7:40 i tak napierdzielali przez 3 godziny życia nie mając, a huk był przepotężny momentami.
Więc jestem niewyspana. Jeszcze na dodatek dostałam od małego jednocześnie w oba jajniki i nie wiem jak on to zrobił, ale chyba szpagat wykonał....

Hah nasz majster powiedział, że w przyszły weekend już się w wyremontowanej łazience wykąpiemy
laugh.gif
no i kominiarz był także mamy papierki na założenie junkersa
laugh.gif

Happi jak cholera!

:) no wnioski mi się takie nasunęły ;p

Jeszcze na dodatek dostałam od małego jednocześnie w oba jajniki i nie wiem jak on to zrobił, ale chyba szpagat wykonał....

Może szykuje się mały akrobata :) można żartować, póki się nie czuje tak silnych kopów ;p ale co ja bym dała, żeby choć troszeczkę poczuć małe...

Ale fajny Shih-tzu! Jak się prezentuje! Rozumiem, ze kolejny do kolekcji? :-D My z moim też chcemy wziąć małego pieska (zastanawiam się właśnie nad tą rasą) ale dopiero kiedy maluszek będzie miał z 3 latka. Myślę że dzieci świetnie się rozwijają kiedy czują się za coś odpowiedzialne.

Fifka jestem pod wrażeniem ,że dobrze napisałaś nazwę rasy :-)
Tak kolejny do stadka :-) ale w tym roku chyba nie ostatni ( zależy czy pracę zdobędę :-p) mam samych chłopaków pora jeszcze na kobietkę :-)

To ile ty już ich masz? Z tego co kojarzę to będzie trzeci nie? :-D Ja takiego fioła mam na punkcie fretek! Mamy teraz 3 ale mi się marzy tak z 6... ale niestety drogie są w utrzymaniu i bardzo uczulające. Dziecko w drodze i martwię się żeby ewentualna alergia malucha nie zmusiała nas do ich oddania... :-(

Jednego mam swojego drugiego na współwłasnośc ( mieszka u rodziny mojego eksa, bo nie dogadaywał się z moim i z kotem) ten będzie trzeci :-) ale drugi mój :-) no i jeszcze Macka astek :-)

co do alergi na fretkach się nie znam :-) ale podobno shih nie uczulają, w co nie należy wierzyć, bo nie tylko uczula sierść ( shih ma włos) ale też naskórek i ślina :-)

Madzia piękne to Twoje cudo:-D
a ja Wam powiem, że gdzieś czytałam jak matka ma w domu zwierzaka to dziecko jest mniej podatne na alergeny odzwierzęce:happy:

reklama
hej, jak tam Wasze remonty już pokończone ?? u mnie mój sobie wymyślał i dziurę w ścianie zrobił :wściekła/y: a mieliśmy tylko w te wakacje pomalować pokoje eh ... a co słychać na forum ?? bo ostatnio strasznie zabiegana jestem i nie mam możliwości usiąść i poczytać co piszecie :-(

Do góry