reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil, dobrze, że wspomniałaś o farbowaniu, bo w końcu muszę się wybrać :) ale na bank po 1 :)
a muszę się Wam pochwalić, bo miałam gorsze dni i na osłodę zamówiłam 2 rzeczy z allegro, kompletnie zapomniałam a tu dziś listonosz :)
PROMOCJA!!!SUPER CENA!! BUTELKA TOMMEE TIPPEE260ml (1733799557) - Aukcje internetowe Allegro
TERMOMETR KĄPIELOWY KACZUSZKA CANPOL 2/781WYPRZEDA (1727884151) - Aukcje internetowe Allegro
:) Boziu jak się ucieszyłam patrząc na tą butelkę (a propo wg mnie rewelacja) a termometr! (nie umiem mierzyć temp łokciem, więc na bank się przyda) :D teraz tylko wyczekiwać ruchów i 9 sierpnia i jak będzie wszystko dobrze, to zaraz po usg pojadę do Pepco z mężulkiem :) po parę body.

reklama
butelki dostałam u ginka, na którejś wizycie, czy przy badaniach :) Aventa i też jestem zachwycona, więc kupować nie muszę :) A nad termometrem też się zastanawiałam, ale padło an wanienkę z nim w środku :)

Cześć dziewczyny :-) wczoraj mnie olałyście :-D ale rozumiem,że nowa staraczka na pokładzie to trzeba było wypytać :-)

Ta butelka z TT jest świetna :-) używana jest tutaj w UK przez mojego małego kuzyna :-) we wtorek zrobię Wam jakieś zdjęcie z urwisem :-)

Dagne to widze z epowoli zabierasz sie za zakupy :D

Magd.a kochana a kiedy do nas wracasz do pl ? :D

Ja siedze dzisiaj w pracy ! :) Nic mi sie nie chce ;/ ehh ale co zrobic :) I tak sie zadreczam troszke co to bedzie w tym miesiacu z @ :(

She, spokojnie, bo będzie to będzie, nerwami tylko sobie zaszkodzisz, bo jeszcze opóźnisz @ jakby wredna chciała przyjśc

Magda, jak Ci się żyje, jak samopoczucie?

Dagne szaleje ;)

Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcie uwielbiam oglądać zdjęcia, w szczególności maluchów;D, Jak w nd przyjedzie do mnie kuzyn ze swoim szkrabem to też zrobię zdjęcie;D Podobno ma irokeza :) A Ty Magd.a w jakim mieście mieszkasz?

Dagne to widze z epowoli zabierasz sie za zakupy :D

Magd.a kochana a kiedy do nas wracasz do pl ? :D

Ja siedze dzisiaj w pracy ! :) Nic mi sie nie chce ;/ ehh ale co zrobic :) I tak sie zadreczam troszke co to bedzie w tym miesiacu z @ :(
prawdopodobnie 23 sierpnia :-) bo mały potem będzie z rodzicami, bo od września idzie do przedszkola, a tak mi go szkoda :-( bo on uczuleniowiec jest, strasznie się drapie po nożkach brzuszku rączkach i szyjce :-( ale jest cudowny :-)
She, spokojnie, bo będzie to będzie, nerwami tylko sobie zaszkodzisz, bo jeszcze opóźnisz @ jakby wredna chciała przyjśc

Magda, jak Ci się żyje, jak samopoczucie?

Dagne szaleje ;)
Sil, wiesz co tęsknie za M. ale cieszę się ,że tu jestem szczególnie jak jestem u małego Leona :-) jest takl rozkoszny,że wczoraj z M. gadałam i mówię,że ma przekichane jak wrócę,bo się w Leonie zakochałam :-D ( na FB są jego zdjęcia jak był malutki :-p) a on mi ględzi,że się zakochał w "swoich" dzieciakach ( od swojej kuzynki dzieciach 3 letniej Majce i 1,5 rocznemu Michałowi) i wypalił tylko " Kochanie, pamiętaj że Ty będziesz musiała to nosić 9 miesięcy i urodzić" :-D

Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcie uwielbiam oglądać zdjęcia, w szczególności maluchów;D, Jak w nd przyjedzie do mnie kuzyn ze swoim szkrabem to też zrobię zdjęcie;D Podobno ma irokeza :) A Ty Magd.a w jakim mieście mieszkasz?
W Birmingham :-) jakieś 2 godz, drogi od Londynu :-)

reklama
o to i mój Wiktorek :) Dodałam , bo zauważyłam że kuzyn dodał nowe zdjęcie ;D

Magd.a a wybierasz się na jakieś zwiedzanie?
She proszę się nie zadręczać !:) Teraz to już co ma być to będzie.Mam nadzieje że nie bez powodu w lipcu żadnych dobrych nowinek nie było.Wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie :*:*

Załączniki

• 9300b7d2e1.jpg
    9300b7d2e1.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 28
Ostatnia edycja:
Do góry