reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Sil, dobrze, że wspomniałaś o farbowaniu, bo w końcu muszę się wybrać :) ale na bank po 1 :)
a muszę się Wam pochwalić, bo miałam gorsze dni i na osłodę zamówiłam 2 rzeczy z allegro, kompletnie zapomniałam a tu dziś listonosz :)
PROMOCJA!!!SUPER CENA!! BUTELKA TOMMEE TIPPEE260ml (1733799557) - Aukcje internetowe Allegro
TERMOMETR KĄPIELOWY KACZUSZKA CANPOL 2/781WYPRZEDA (1727884151) - Aukcje internetowe Allegro
:) Boziu jak się ucieszyłam patrząc na tą butelkę (a propo wg mnie rewelacja) a termometr! (nie umiem mierzyć temp łokciem, więc na bank się przyda) :D teraz tylko wyczekiwać ruchów i 9 sierpnia i jak będzie wszystko dobrze, to zaraz po usg pojadę do Pepco z mężulkiem :) po parę body.

reklama
butelki dostałam u ginka, na którejś wizycie, czy przy badaniach :) Aventa i też jestem zachwycona, więc kupować nie muszę :) A nad termometrem też się zastanawiałam, ale padło an wanienkę z nim w środku :)

Cześć dziewczyny :-) wczoraj mnie olałyście :-D ale rozumiem,że nowa staraczka na pokładzie to trzeba było wypytać :-)

Ta butelka z TT jest świetna :-) używana jest tutaj w UK przez mojego małego kuzyna :-) we wtorek zrobię Wam jakieś zdjęcie z urwisem :-)

Dagne to widze z epowoli zabierasz sie za zakupy :D

Magd.a kochana a kiedy do nas wracasz do pl ? :D

Ja siedze dzisiaj w pracy ! :) Nic mi sie nie chce ;/ ehh ale co zrobic :) I tak sie zadreczam troszke co to bedzie w tym miesiacu z @ :(

She, spokojnie, bo będzie to będzie, nerwami tylko sobie zaszkodzisz, bo jeszcze opóźnisz @ jakby wredna chciała przyjśc

Magda, jak Ci się żyje, jak samopoczucie?

Dagne szaleje ;)

Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcie uwielbiam oglądać zdjęcia, w szczególności maluchów;D, Jak w nd przyjedzie do mnie kuzyn ze swoim szkrabem to też zrobię zdjęcie;D Podobno ma irokeza :) A Ty Magd.a w jakim mieście mieszkasz?

Dagne to widze z epowoli zabierasz sie za zakupy :D

Magd.a kochana a kiedy do nas wracasz do pl ? :D

Ja siedze dzisiaj w pracy ! :) Nic mi sie nie chce ;/ ehh ale co zrobic :) I tak sie zadreczam troszke co to bedzie w tym miesiacu z @ :(
prawdopodobnie 23 sierpnia :-) bo mały potem będzie z rodzicami, bo od września idzie do przedszkola, a tak mi go szkoda :-( bo on uczuleniowiec jest, strasznie się drapie po nożkach brzuszku rączkach i szyjce :-( ale jest cudowny :-)
She, spokojnie, bo będzie to będzie, nerwami tylko sobie zaszkodzisz, bo jeszcze opóźnisz @ jakby wredna chciała przyjśc

Magda, jak Ci się żyje, jak samopoczucie?

Dagne szaleje ;)
Sil, wiesz co tęsknie za M. ale cieszę się ,że tu jestem szczególnie jak jestem u małego Leona :-) jest takl rozkoszny,że wczoraj z M. gadałam i mówię,że ma przekichane jak wrócę,bo się w Leonie zakochałam :-D ( na FB są jego zdjęcia jak był malutki :-p) a on mi ględzi,że się zakochał w "swoich" dzieciakach ( od swojej kuzynki dzieciach 3 letniej Majce i 1,5 rocznemu Michałowi) i wypalił tylko " Kochanie, pamiętaj że Ty będziesz musiała to nosić 9 miesięcy i urodzić" :-D

Ja czekam z niecierpliwością na zdjęcie uwielbiam oglądać zdjęcia, w szczególności maluchów;D, Jak w nd przyjedzie do mnie kuzyn ze swoim szkrabem to też zrobię zdjęcie;D Podobno ma irokeza :) A Ty Magd.a w jakim mieście mieszkasz?
W Birmingham :-) jakieś 2 godz, drogi od Londynu :-)

reklama
o to i mój Wiktorek :) Dodałam , bo zauważyłam że kuzyn dodał nowe zdjęcie ;D

Magd.a a wybierasz się na jakieś zwiedzanie?
She proszę się nie zadręczać !:) Teraz to już co ma być to będzie.Mam nadzieje że nie bez powodu w lipcu żadnych dobrych nowinek nie było.Wszystkie trzymamy kciuki za Ciebie :*:*

Załączniki

• 9300b7d2e1.jpg
    9300b7d2e1.jpg
    31,5 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Do góry