reklama
S
Silmiriel
Gość
O zaręczynach myslałam akurat
bo sądzę, że on po kolei by chciał jednak
S
Silmiriel
Gość
No chwal się, chwal, ja tu czekam 
Dziś mam bobik
Pychotka.. a zaraz zmywam się do kosmetyczki na peeling i masaż
oczywiście twarzy. No i wosk na brwi
Trzeba jutro wyglądać. A przy okazji pójdę po sklepach, może znajdę jakiś prezent niezbyt złośliwy w wymowie 
A
i dziś przyjeżdża pan geodeta wytyczać dom w terenie 
Dziś mam bobik
A
dagne
Fanka BB :)
Właśnie z nudów oglądnęłam komedię romantyczną (nie wiem czemu, nie przepadam za tym rodzajem filmów), ale powiem Wam, że nawet znośna- "Druhny" się zwie 
A no pomału coś tam kompletuję, bo jak będę mieć większy brzuszek, to na bank długie zakupy odpadną
no ale jeszcze nieśmiało kupuję, nie wiem, może troszkę się boję, że zapeszę. Czekam do połówkowego i wtedy poszaleję
na razie mam tę 1 butelkę, termomert do kąpieli, czapeczkę bawełnianą, smoczek aventu i 2 body z krótkim rękawkiem. Także stosunkowo mało. Ale wiadomo, trzeba te zakupy rozłożyć, bo na raz to za duży wydatek 
Madzia, uuuła szykujesz już powitalny sexik??
A no pomału coś tam kompletuję, bo jak będę mieć większy brzuszek, to na bank długie zakupy odpadną
Madzia, uuuła szykujesz już powitalny sexik??
S
Silmiriel
Gość
Dagne, ja zaczęłam szaleć, jak poczułam ruchy
A zresztą, moja kuzynka mi sporo dała ciuszków, więc pierwszą wyprawkę już mam
łożeczko czeka, aż mój weźmie auto i pojedzie do kuzynki po niego, tak samo po stojak pod przewijak, bo przewijak już w domu. Musi być dobrze 
A i tak szaleję mało, bo nie znamy płci
Więc tylko neutralne rzeczy 
A i tak szaleję mało, bo nie znamy płci
Hah nasz majster powiedział, że w przyszły weekend już się w wyremontowanej łazience wykąpiemy
no i kominiarz był także mamy papierki na założenie junkersa 
Happi jak cholera!
Widzę tematy dziecięcych rzeczy, ja mam już wózek, wanienkę, podkładkę do wanienki, bujaczek, czeka do odebrania łóżeczko i dwie opasłe ponoć torby z ubrankami no i jeszcze nie koniec zwożenia nam rzeczy. Duża rodzina zapaliła się do zebrania dla nas ubranek i innych XD

Happi jak cholera!
Widzę tematy dziecięcych rzeczy, ja mam już wózek, wanienkę, podkładkę do wanienki, bujaczek, czeka do odebrania łóżeczko i dwie opasłe ponoć torby z ubrankami no i jeszcze nie koniec zwożenia nam rzeczy. Duża rodzina zapaliła się do zebrania dla nas ubranek i innych XD
reklama
Podziel się: