reklama
Ooollcciiaaa
Fanka BB :)
No ja rozjaśniałam praktycznie rok w odstępach właśnie 2-3 miesiące. Na szczęście włosy mi się nie zniszczyły bo znajomy na zajedwabistych kosmetykach pracuje
Firma Keune nie wiem czy o takiej słyszałyście , bo tylko fryzjerzy z niej korzystają a kupić produkty można tylko u nich-pod warunkiem że przy salonie jest hurtownia kosmetyków 
Ja juz gratuluje....Niech fasolka zdrowo sie rozwija i czekamy na zdjecie tesciku
Lamia robiła test ale owulacyjny.
Ooollcciiaaa
KEUNE - Jott wyłączny dystrybutor KEUNE Haircosmetics na Polskę - stronka tej firmy
o ile się nie mylę w Szczecinie też są salony współpracujące . Ja nigdy w życiu nie używałam lepszych kosmetyków . Nie mogę powiedzieć bo tanie one nie są ale warto !
Ael kobietko jak się czujesz dzisiaj ??
Lamia robiła test ale owulacyjny.
oj chyba nie doczytałam ze to owulacyjny.... buahahahha
Średnio na jeża, ćwierć na wiewiórkę i jedną ósmą pszczoły...czyli mogło by być w końcu lepiej...
oj chyba nie doczytałam ze to owulacyjny.... buahahahha
Lamia piszę od kilku dni o testach i przytulankach
S
Silmiriel
Gość
Włoski mam takie troszkę więcej niż do ramion. Miałam dłuższe, ale po ślubie mi zaczęły wypadać i ścięłam tak, że tył do szyi, przód dłuższy. Potem jeszcze z dwa razy, a teraz zapuszczam, bo się fajne zrobiły no i rosną jak szalone. Farbuję na brąz, kasztany, a swoje mam ciemny brąz. Odrosty mniej widać, a nic mnie tak nie irytuje, jak one.
Ooollcciiaaa
Boziuu jak mi się nic nie che. A jeszcze weekend w sklepach spędzę :/
Ael tule mocno :* Dobrze ,że to wirtualne to Ci się niedobrze nie zrobi ...
Ael tule mocno :* Dobrze ,że to wirtualne to Ci się niedobrze nie zrobi ...
reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ja kiedyś miałam robiony balejaż co miesiąc i stwierdziłam ze zbankrutuje... więc chciałam zobaczyć siebie jako blondynkę... więc włosy utleniłam, ale jako,ze miałam sporo pasemek czarnych to utleniałam chyba z 4 razy w ciągu 2 tygodni. - Dziwne że nie wyłysiałam... - ale włosy o dziwo nie były takie zniszczone, bo ja mam naprawdę gruby i silny włos. Byłam biała jak mleko, ale źle się czułam i teraz jestem ciemna 
Lamia przepraszam,ze nie odpowiedziałam na twoje pytanie, ale ja w międzyczasie montuje film dla przedszkola i lukam do was jednym okiem.

Lamia przepraszam,ze nie odpowiedziałam na twoje pytanie, ale ja w międzyczasie montuje film dla przedszkola i lukam do was jednym okiem.
Podziel się: