reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Gocha, może Ci krąg wyskoczył. Powieś się na rękach na czymś (jak na trzepaku), żeby obciążyć ciało na rękach i powinno wskoczyć z powrotem. Jak ja jeszcze w ciąży nie byłam, to mnie mąż podnosił, jak ja miałam dłonie na twarzy i wciągałam powietrze. Wypuszczałam powoli, on puszczał i kręgosłup przechodził :)

Magdalena, właśnie mi się wydaje, że przeszło tam, gdzie już paznokieć nie trzyma się skóry, ale widocznie światło takie, bo całość super :) Ja stetoskopem nic nie usłyszę :p

reklama
Zastanowie się :D:D
Jak nie przyjdzie @ to zatestuje w niedziele :):) Bo teraz to jeszcze może się spóźniać. Dam czas temu mojemu organizmowi bo niestety czasem lubi płatać figle ;p Ja się nie nastawiam zbytnio co ma być to będzie :)
Ale ten kręgosłup to mnie chyba wykończy :(:(:(:(:(:wściekła/y:
Dzięki sil za radę idę się powiesić :-)

Ja też sie pochwale, któregoś razu i wstawie fotki moich szkatułek bo zdobie je techniką decoupage :))
pochwal sie ;-) bo niewiem co to za metoda ;-)

Przykro mi wiesz mi ja sie troszke podobnie do ciebie czuje a do tego dzisiaj wogle chodzic ani przewracac sie w lozku nie moge bo po pracy jestem wykonczona... miesnie odmawiaja posłuszenstwa...

ŻYCZCIE MI POWDZENIA NA URLOPIE I ŻEBYM ZACIĄŻYŁA BO TEGO NAJBARDZIEJ CHCĘ .
buzki trzymajcie si e i do napisania nastepnego nie wiem kiedy papapapapap
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i milego urlopu ;-)powodzenia ;-)

witamy i zyczymy szybkiego zafasolkowania ;-) rozgosc sie ;-)

chetnie przyjade kiedys do ciebie ;-) jestes wspaniala silna kobieta musze cie poznac na zywo ;-) i powodzenia w nowej pracy supr ze sie udalo ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za 1 dzien w pracy;-)

ja dzis mialam malutkie plamienia, nie czerwone, ale rozowe...nie wiem co to moze oznaczac, bo nawet tempka mi sie podniosla, chyba z wrazenia :-):-) juz nie mam 36.4 a 36.6 ! wow:szok:

moze byc to implantacja niewiem trzeba czekac ... chyba mialas dluzszy cykl bo w ktorym dniu cyklu te plamienie ??ale trszymam za 2 kreski &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

OD 8 idę na urlop, przestane myśleć ciągle o pracy i się stresować, więc będę się cieszyła seksem i może wtedy coś wyjdzie.. a jak nie to trudno - zaczniemy znów od przyszłego roku :-)

no i tak ma byc dobre podejscie do sprawy no to trzymam aby po urlopie byly 2 keseczki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ;- )

ojoj co to za wesele straszne mniej to w du pce bo masz prawo samochodzem w tym stanie przyjechac ;-) a co do prezentu scyzoryk to dla niego a dla niej bedzie jej smutno wiec raczej cos dla nich obydwu co sie im przyda moze jakies przescieradlo albo komplet poscieli najtanszy z auchana ;-)

super ze wszystko dobrze u lekarza bylo;-) bardzo sie ciesze ;-) mnie tez boli kregoslup czy to u mnie nie zawczesnie??

jak sie czujesz kochana ?? juz napewno lepiej w domku niz w tym szpitalu wszystkko dobrze u was ??milej kapieli ja juz po kapieli ;-)

Zapomniałam sie pochwalic ze mam nowe zdjecia z usg ..nawet zdjecie mozgu..Moze ktos chce obejzec?
super zdjecia to z badan genetycznych ?? ;-)śliczny mozg ;-) jaka sliczna ta twoja dzisia ile juz ma wzrostu?? a jak sie czujesz ??

chwalę się.... :-)
śliczne pazurki ;-)

Gochaa no to ja trzymam kciuki za ciebie!! Nie może tak być, żeby lipcowa lista była pusta... dziewuchy zostały zaledwie 3 dni!!!

Ledwo was nadrobiłam... tyle naskrobałyście....

U mnie dzisiaj leniwy dzień... praktycznie leżę cały dzień.... a teraz oglądam sobie od niechcenia Zaćmienie i utwierdzam się w przekonaniu, ze taczęść zmierzchu jest najlepsza!

Magdalena na Polibudzie :) W ogóle mam więcej z Zabrzem wspólnego bo jestem z dzielnicy bliżej Zabrza :D i w ogóle mama tam pracuje, teściowa, brat itp. ;-)

sil sorki zakrecilam sie chyba ;-) hihi no to kup mu cos w sklepie zesmiesznymi rzeczami ;-) cos sprosnego ;-) albo fartuszek do gotowania z cialem miesniaka ;-) koszt w poznaniu 30zl ;-)

GOCHAATestuj ;-) nie trzymaj nas w niepewnosci juz juz do wc ;-)

a cos o mnie dzisiaj dodam bylam w pracy od 9 do 19 pakowalismy i przecieralismy i wyrzucaliśmy nie potrzebne rzeczy bo przenosimy gabinet i pakowanie do kartonow i jestesmy wykonczone z 2 asystentka... o golnie chodzic nie moge ledwo wrocilam do domku bo nogi odmawiaja posluszenstwa do tego bol kregoslupa ale wrocilam do domku zjadlam fasolke po brytonsku bo mialam straszna na nia ochote a potem kapiel i weszlam do was ;-)

a jutro niewiem jakie ale mamy jakies szkolenie i cd przenoszenia gabinetow... nie wiem czy dam rade ale musze nie mam wyjscia jestem padnieta wiec znikam dobranoc kochane milej nocy ;-) nie wiem o ktorej bede ale napewno do was zajrze jak wroce ;-) a i dla staraczek ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;-)

Ostatnia edycja:
Uciekam spać, bo jakoś mnie siły opuściły, a poza tym szybciej będzie jutro i psychika też lepiej będzie działać... Papa i udanej nocki :)

reklama
Do góry