reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Cześć dziewczynki... ja już po pracy, obiadku... teraz piję kawkę :-)

Sweet witamy w gronie staraczek :-)

Widzę, że dzisiaj to jakaś cisza na forum.... :-p

Kochane dajcie mi zaproszenie do grupy BB Staraczki - KAMERALNIE !!! PROSZĘ :zawstydzona/y: jestem tam pod starym nickiem :-)

Ostatnia edycja:
czesc dziewczęat:)

Ael tulę mocno i zaciskam kciuki zeby szybko minęło
Lovka jak tam w domku się czujecie??
Lama zycze udanego i owocnego urlopu

Truskawica witamy spowrotem i powiem ci kochana że trafiłas z tym pytaniem o pracę....:):)

Bo ja własnie dzisiaj dostałam propozycje pracy:):)teraz najbardziej tego mi potrzeba zeby zając rece i głowę i wyrwac sie z domu,odsapnąc od tematu a wieczorami tylko zajmowac meżusiem....nie jest to szał ale pieniądze fajne i wszystko na umowie w koncu tylko budowanie od nowa cos na wzór mojej ostatnie firmy ale bez długów i mniej zakrecony szef chociaz tez nie mało....do jutra mam się zdecydowac bo oni chcą i mnie widzą wiec omówię kwestię z mezulkiem i zobaczymy ...ale chociazby na okres próbny to ta praca jest mi bardzo potrzebna zeby wrócic do swiata i zmienic nastawienie a kasa swoją droga się przyda....więc chyba jestem zadowolona...:):)

No i własnie dziewczyny piękne te wasze brzuszki ( zazdroszcze tak okrutnie i smutno ze łzami w oczach ale dobrze ze u was rosną) no i cudne talenty:):)

A widzę ze juz u mnie halowen się organizuje samo...hehe zapraszam wszystkich chetnych kochane...wrocław jest cudny a jak się nie pomiescimy u mnie to znajomy odstąpi mieszkanko na nocleg wiec luz...mówie powaznie:):)

Ostatnia edycja:
sweet... witamy:) i trzymamy kciuki &&&&:-)

ael...pomysl kochana, ze cierpisz dla slusznej sprawy, wiadomo, ze meczy cie juz to wszystko, ale z tego co widze to juz niedlugo;-) M na pewno cie rozumie, przeciez jak kobieta jest w ciazy to WSZYSTKO JEJ WOLNO:tak:!!

ja dzis mialam malutkie plamienia, nie czerwone, ale rozowe...nie wiem co to moze oznaczac, bo nawet tempka mi sie podniosla, chyba z wrazenia :-):-) juz nie mam 36.4 a 36.6 ! wow:szok:

ojj Truskawciu... bój się niach niach niach:-D
Fifka Ty chyba też coś chciałaś, jak pamiętam? ;-)

w ogóle odkryłam moją nową namiętność: buty na koturnie:-D
nie wiedziałam, że może być tak wygodnie w wysokich butach:szok:

Silmiriel...ja mialam jakos dziwnie owulacje w tym miesiacu, bo i sluz i temperature odpowiednia mialam 10dc a teraz mam 22dc..nie wiem czy to wtedy moglo do czegos dojsc. pozniej robilam testy na owu, bo myslalam, ze to nie mozliwe, zeby owu byla w 10dc, od 12dc wychodzily mi 2 kreski tylko jedna blada i tak robilam co 2 dni i zawsze bylo tak samo

Ostatnia edycja:
Każdy cykl jest inny, każda kobieta jest inna. I w sumie mówi się, że owu jest 14 dc, ale nie musi tak być. Nawet przy cyklach 28 dniowych. Bo generalnie owu liczy się od następnej @ i od niej faza lutealna trwa średnio 14 dni, czyli może trwać 12, a może 16. Więc nie ma reguły, który to dzień cyklu i u Ciebie może to być akurat 10. Dlatego sporo par się nie wstrzela, bo strzela tylko 14 dnia, a tu już po... A testy jednak najlepiej robić codziennie. A początkowo od początku cyklu, żeby właśnie określić, czy owu nie jest wcześniej

reklama
miliaa a od kiedy się starcie o dzidzie??

Ja przez 4 owu. też stosowałam testy owulacyjne, ale odpuszczam - z doświadczenia wiem, ze nic z tego nie wychodzi.... bo nadal nie jestem w ciąży... Wczoraj skończyła mi się @ i teraz będziemy się kochać średnio co 2 dni... jak będę miała być w ciąży to będę, jeśli się nie uda to tak miało być... Ja musiałam po prostu odpuścić, bo wykańczają mnie te dokładne pomiary... OD 8 idę na urlop, przestane myśleć ciągle o pracy i się stresować, więc będę się cieszyła seksem i może wtedy coś wyjdzie.. a jak nie to trudno - zaczniemy znów od przyszłego roku :-)

Ostatnia edycja:
Do góry