reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dagne jest na prawdę śliczna, trzeba się zakumplować z Twoim bratem żeby takie prezenty dostawać :-D a ja mam pytanko do Ciebie a propo biżuterii... Ale to już zagadnę na PW żeby nie zaśmiecać wątku!!

reklama
Atan cudne to Twoje szczęście:tak:
Dagne łoooo:szok::-D
a teraz moje dzieła:
DSC00042.jpgDSC00039.jpg

dziurko teraz to ja też widzę:-p

A tam talent- raczej nerwy dość silne ;p a i odrobina bujnej wyobraźni :) przed ciążą robiłam więcej, ale jak mówię- krzyże mnie bolą i teraz np zrobię część i idę pochodzić, zrobić pranie, obiad i wracam na chwilę do koralików i znowu następną część :)
Łooo mijenka- czy y czasem nie mieszkasz w Rzeszowie- miałabym blisko do fryzjera :D ;p o nie! już widzę- Szczecin- matko drugi koniec Polski!!! ;p

Ostatnia edycja:
No proszę, mamy tu same talenty!!!! Mijenka szkoda, że jesteś z tak daleka bo byś mnie uczesała na jakąś okazję :p

A zaraz mi się przypomniało jak mama mi dzisiaj mówi przez telefon, że jej koleżanka zrobiła kurs na przedłużanie rzęs i mama idzie jutro do niej walnąć sobie długaśne rzęsy przed urlopem bo od znajomych bierze tylko za materiał, a ja na to, że może też bym sobie zrobiła na sylwestra na przykład a potem dopiero przypomniałam sobie, że na sylwestra to ja będę siedzieć jak wieloryb przed telewizorem i wpieprzać jakieś śledzie :-D

Atanku dobrze odmieniłaś tylko ja źle zrozumiałam... czasami jestem ciemna masa :-)

jezuuss...my to mamy fest utalentowane to forum. Fifka przecudnie szkicuje, Dagne znów tworzy z koralików, no a mijenka znowu fryzy takie robi, że ho ho

a powiem Ci dziurko, że w gruncie rzeczy prosto:-D trzeba tylko gumkę, grzebień do tapiru, kilka wsuwek i lakier:happy2: jedna i druga zajęły mi około 15-20min:happy2:

lenka to dawaj do Wrocławia to załatwię i Ciebie i dziurkę za jednym zamachem:cool2:

reklama
dziura...oczywiscie masz racje, tylko, ze ja biore nadal kase od rodzicow, bo nigdzie nie pracuje (poki co:-)). pracuje tylko moj, wiec narazie nie mamy nawet perspektyw na kredyt i tym podobne rzeczy. ale zazdroszcze tym, ktorzy maja juz ten komfort bycia na swoim

a co do imion dla dzieci to podjelismy decyjze, ze skoro oboje z mamy imiona na M, to nasze dziecko tez tak musi miec ;-) bedzie albo Marcel albo Marietta

Mam tak samo :-) Tyle ,ze u Nas będzie Marysia albo Marika ( na tą drugą M. się nie chce zgodzić :-p)
chłopak tak jak u Was Marcel
Z tymi literkami to tak samo ma nasza Magd.a :-D

właśnie tak;-)

no to super, ja już czuję się zaproszona :-D

Fifka hihihihi detektor.... :p:p mam nadzieję, że działa, czytałam na forum innym i dziewczyny pisały, że już słychać nawet od 13 tyg ale szkoda mi kaski na nowy bo drogie to jest :( chyba, że któraś z Was chciałaby zrobić prezent... yyyyyy..... o! np. mojemu mężowi bo ma 29 sierpnia urodzinki :-D

Szczęścia???? Czyli, że są dwa??? czy źle zrozumiałam???? :szok:

Ja tez mam urodzin y 29 sierpnia :-) już prezent w drodze do mnie;-)

Do góry