reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Milia gdzie koło Radomia? U nas to było tak, że ja sama na początku wynajmowałam a potem razem z P. a po paru miesiącach okazało się, że pani, która wynajmuje nam mieszkanko musi je sprzedać no i my je kupiliśmy. Teraz płacimy czynsz+fundusz remontowy no i wiadomo wszystkie media ale to i tak sporo mniej niż wcześniej. Poza tym wiadomo, tv trzeba co miesiąc, ale prąd to raz na jakiś czas, co kwartał

milia, sun..mam do Was takie niedyskretne pytanie, jeśli nie odp to ja przecież zrozumiem bo ja ogólnie to wścibska za bardzo jestem...
Ile i gdzie płacicie za mieszkanie?

mijenka a nawet myślałam dziś żeby do fryzjera iśc ale niestety musiałam zrezygnować z tego pomysłu.

Ja płace w Łodzi za mieszkanie 650 zł - w to wchodzi wszystko.... . Jak na to miasto to bardzo mało (udało nam się po prostu), bo już mieszkaliśmy w kawalerce za którą płaciliśmy 1300 zł... a mieszkamy w mieszkaniu 2 pokojowym :-)

Sun to naprawdę mało... Moja mama płaci podobną kwotę za mieszkanie 3 pokojowe ale własnościowe... po prostu są takie wysokie czynsze...

Dlatego ja tu wole się pomęczyć z teściem a zapłacić "grosze" niż iść na stancje i płacić nie wiadomo ile... a ten dom kiedyś i tak zostanie tylko nam... bo komu jak mój to jedynak? Chociaż ostatnio jest lepiej z teściami (tfu... odpukać w niemalowane) Teść rozmawiał z moją mamą i ona go tak obstawiła ze chyba troszeczkę przygasł... Bo chciał moją mame na swoją stronę przeciągnąć, żeby nas poustawiała... gadał o naszych zwierzakach o nie skoszonej trawie itp... - skarżył się jacy to my jesteśmy. I moja mama się wkurzyła.

Podczytuję Was kochane ale ledwo co nadążam za Wami...
no ja tez nie nadazam ale juz jestem dziekuje za kciuki ;-)

A tak w ogóle to jak któraś ma ochote na tartę tatin z jabłkami to zapraszam.
dziurka chceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mniam mniam zrobie ;-)

Truuuskaaaaawcia...gdzie żeś była pieronku?!
no wlasnie gdzie sie szlajałas ?? dobrze ze dobre wiesci ;-) bo sie zastanawialam co z toba ;-)
No nie wiem, nie wiem :p:p Znalazłam jedną ofertę tego detektora z tego roku z czerwca, zapytałam dopiero czy jeszcze aktualna jest ta oferta.
jak kupisz daj znac czy to dziala bo jesttem ciekawa tez bym sobie kupila ;-)

dziurko bo podświadomie czekasz na mnie:cool2::-p

a swoją drogą, kto chce zobaczyć moje wczorajsze i dzisiejsze dzieło?:-D
chce zobaczyc twoje dziela ;-)

a kto chce zobaczyc zdjecie mojej fasoleczki 2 centymetrowej ;-)

reklama
Do góry