reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
No to możemy się wymienić bo ja robię paznokcie żelowe, oczywiście nie tylko na tipsie ale i na własnym pazurku, co wygląda bardzo schludnie i ładnie... ;-)

Dziurka a żeby było sprawiedliwie to Ty nas umalujesz i będziemy kwita... i możemy iść na imprezę. Hahahahahaha

no moi jedni dziadkowie z Katowic a drudzy z Lublina... ja nie wiem, co ich na zachód przyciągnęło:eek:

lenko to ja bardzo chętnie na wymianę:-D
w ogóle to czemu się nie chwalisz, że takie cuś robisz??

magda ja tez robie pazurki ale jestem samoukiem i niewiem czy sliczne tyl;ko w rodzinie robie pazurki i sobie :-)

Magd.a...no to mam nadzieje, ze bedziemy mogly niedlugo juz nazywac nasze male fasoliny :-) rozumiem, ze dopiero za 24 dni testujesz? ja jakos za 2 tygodnie...niestety oprocz boli sutkow i wzdecia brzucha (co moze byc spowodowane naglym obzeraniem sie) nic nie wskazuje na ciaze :-(

taaaa umaluje aahahhaa...wstydziłybyście się potem na ulice wyjść:-D

łooo jak nasza Magda będzie testowała to będzie to największe święto na caaałym forum BB:-D

Mila niestety ale ja z tych nie testujących :-) bo ja się nie staram :-) jedynie napisałam,żeby potem nie było buntu na pokładzie,że obie mamy chlopaków Marcelków-Precelków :-p

reklama
Ja też jestem samoukiem, jutro będę robiła mamie więc jak nie zapomnę to zrobię zdjęcie i wrzucę ;-) Tyle, że ja mam teściową kosmetyczkę i tego co nie wiedziałam to dopytywałam jej. Ale dużo nauczyłam się na własnych błędach, myślę, że to nie żadna sztuka za to robienie jakiś konkretnych wzorków to już wyższa szkoła jazdy.

DZiurka Ty już tak nie przesadzaj z tą swoja skromnościa... :no: wstyd by Ci było :no:

Do góry