reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

miliaa ja zabardzo objawow nie mialam a ktos pytal o sluz to byl i jest bialy wodnisty :-)

reklama
Magd.a...a! no tak, przepraszam, zapomnialam a na samym poczatku zaznaczalas to :-) ale wiesz, ja tu o przyszlosci sobie gdybam :-D

Ostatnia edycja:
Hahahaha umarłam przy komentarzu Dziurki na temat malowania i Magdy! :-D To ci się udało...

Dagne
Ael na FB ma zdjęcia swoich makijażów! :szok: Pięknie jej to wychodzi!

Atanku mój kochany cudowna fasoleczka :* Dzidzia szybko urośnie :-D, super że wszystko w porządku oby tak dalej :-D

Dagne przecudna bransoletka, ja do Ciebie się jednak nie zwrócę bo ja mam fioła na punkcie dużych kolorowych i długich kolczyków i mam tych mnóstwo pochowanych :-D

Mijenka! Czemu Ty kochana nie mieszkasz w Oleśnicy, ja bym chętnie robiła za modelkę XD

Oglądam właśnie z moim bajkę Herkules w 1998 roku, mój jest tą bajką zauroczony bo jest genialny dubbing XD
W ogóle od wczoraj poważnie obawiam się nad zdrowiem psychicznym mojego, chodzi tuli się bez powodu, całuje bez powodu, niuniuje, kochaniuje, dziubkuje księżniczką mnie nazywa, rybkuje.... naprawdę on tak tego nie robił i się przyzwyczaiłam się do jego ubóstwa uczuciowego, a teraz to już mu odwala. Jest tak "No chodź do tatusia!" wyciąga do mnie ręce na przytulenie, to odpowiadam "spadaj!" i uciekam. Ja sobie flaki na żywca wyrywam by nie rzygnąć a ten chyba przez ufoki został porwany :confused:

a ja Wam powiem, że mam mały problem...
otóż chciałam zmienić szkołę i na drugi rok przenieść się do innej i dzisiaj byłam w jednej dowiedzieć się, co i jak... i normalnie szok! porównując swoją obecną do tej nowej to jest różnica jak niebo i ziemia!
ale chodzi mi głownie o to, czy nie lepiej zacząć w tej nowej wszystkiego od początku?
bo jak tak porównałam tą z tamtą to wydaje mi się, że tak naprawdę nic się nie nauczyłam :-(

reklama
No to patrzcie jaką imprezę byśmy razem wyprawiły, niemalże bal przebierańców :-D jedna by uczesała, inna pomalowała, ja bym zrobiła pazury, dziura by coś upichciła i normalnie halloween gotowe

Do góry