reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Zobacz załącznik 376263 oto moje 2 cm szczescia ;-) a i widzialam serduszkooooo jak stuka ;-) miga na ekranie ;-) ale nie slyszalam nadal ahh ale widok nieziemski ;-)

a i pan doktor w karc ie ciazy napisal mi 11 tydzien wedle miesiaczki a dzidzia malutka ale pan doktor mowi ze wszystko ladnie rosnie i ze nadgania miesiaczke ;-)

Ostatnia edycja:
ta i powiesz przy okazji czy prawdę mówi ten dekoder! :-D

Teraz też widziałam testy na płeć dziecka które można zrobić po 12 tygodniu i podobno 90% skuteczności... pff.. nie wierzę w to...

Fifka hihihihi detektor.... :p:p mam nadzieję, że działa, czytałam na forum innym i dziewczyny pisały, że już słychać nawet od 13 tyg ale szkoda mi kaski na nowy bo drogie to jest :( chyba, że któraś z Was chciałaby zrobić prezent... yyyyyy..... o! np. mojemu mężowi bo ma 29 sierpnia urodzinki :-D

Zobacz załącznik 376263 oto moje 2 cm szczescia ;-) a i widzialam serduszkooooo jak stuka ;-) miga na ekranie ;-) ale nie slyszalam nadal ahh ale widok nieziemski ;-)

Szczęścia???? Czyli, że są dwa??? czy źle zrozumiałam???? :szok:

reklama
Atan, śliczna fasolka :) na nast wizycie już nie tylko zobaczysz ale na bank usłyszysz serduszko :)

A ja nakłoniona wieloma prośbami (przez brata), ponieważ nie miał co dać koleżance na 18, zrobiłam bransoletkę. Ostatnio robiłam je coś na początku ciąży, ale szybko przeszkodziły mi dolegliwości ciążowe, a teraz masakra, nie mogę siedzieć w jedej pozycji, bo mój kręgosłup odpada p 5 min, a dość dłuższą chwilę trzeba siedzieć nad koralikami ;p :)
i mogę się pochwalić, że jak na taką przerwę ponad 3 miesięczną, to nieźle wyszło ;D

1311626916.743417.jpg

Do góry