reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Lamia, zapewniam Cię, że nie wiesz co mówisz z tym rzyganiem... A jakieś badania robiliście? Czy na razie prócz testów owu na spontan idziecie? :)

Ja jestem z tych mniej lubianych ciężarówek :p I Dziura nie krzykaj, bo za chwilę będziecie mieć nas dość buahahaha

Ael, nie idź, bo panów zauroczysz i się zapatrzą na Cię i nie położą

Ael nie robiłam bo i tak mi dwa wyszły negatywne, jeden 2 tyg temu, drugi tydzień temu i postanowiłam, że pojadę na bete do innego miasta jutro lub w środę bo tak szczerze powiedziwszy zostałam bez kasy a beta tam gdzie jade kosztuje aż 57zł.
A Ty gdzie się wczoraj podziewałaś?

Sil w doopke dostaniesz za te głupoty.Jak Boga wirtualnego kopa Ci zasadzam w (_!_). I ja nie krzykam, tylko się irytuję bo ja Was wszystkie bardzo lubię i mimo tego iż nie znam to jesteście dla mnie jak dobre koleżanki, które tak po prawdzie wiedzą czasem o mnie więcej niż te, które spotykam na co dzień.OOO!

Ostatnia edycja:
Mam chyba wszystko :-D a nudności i wymioty to bardzo mi na początku dokuczały. Teraz jest o wiele lżej. TYLKO TEN CHOLERNY BÓL ZĘBA!! :-(

A ja narzekałam na betę za 40 :szok:

Dziura, spoko, spoko, zaczniemy siarę opisywać i rozwarcie, wiesz, relacja z porodu na żywo to nas znielubisz :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam nową staraczke Lamie :)

Ael co ty za bzdury tu wypisujesz ze ciezarowki sa mniej lubiane hmmm ? :p Chyba jedynie te co tu wpadaja ni z gruchy ni z pietruchy i pisza ze im sie udalo ;p I od razu pierwszy atak na takie nie madre istoty jest od Ciebie co sie bardzo chwali :D:D hehehe

A ja siedze w pracy i chce mi sie spac!!!

byłam u gina to twierdził ze z ogólnych "oględzin" jest wszytko oki- jesli chodzi o moja budowę, i kazał próbować, wiec nic zadnych badń czy lekarzy na razie robimy co trzeba :), jak po trzech cyklach przy testach na owulację nam sie nie uda to wybiore sie do lekarza, tylko właśnie muszę jakiegoś nowego sobie wyszukać, bo ten moj to jakiś taki , nie bardzo

Witam nową staraczke :) obyś nie musiała długo czekać na swój skarbek ;)
Ja z moim staramy się w sumie trzy miesiące. Testuje 11-12. 08 zobaczymy czy w tym cyklu się udało.

Ja Ci Ael podpowiem dlaczego mały tak kopie:p. On po prostu czuje że jego mamuśka głupoty tu wypisuje . !! Kto jak nie ciężarówki nas wszystkiego uczą, wspierają przy każdym nieudanym cyklu ? . :wściekła/y: . Bez takich tekstów mi tu proszę :p

Wczoraj podczytywałam tylko trochę , widziałam że POK testuje dzisiaj drugi raz. Trzymam kciuki && .

reklama
zęby podobno trzeba leczyc w ciąży i pilnować zeby sie nie psuły, ja właśnie ze 2 tygodnie temu zakończyłam leczenie wszystkich :) i ból z głowy tzn. z zęba :))

Do góry