reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ten ząb dokucza mi już od ponad roku... jakiś rk temu byłam u lekarza z nim,ale ona twierdzi że on NIE MA PRAWA mnie boleć bo jest zatruty kanałowo... nawet RTG mi robili, ze ząb nie żyje i żeto boli ząb mądrości obok i ból promieniuje... ale on ma takie naloty, ze raz boli raz nie... a teraz w ciąży odzywa się mocniej niż zwykle... fakt ząb ten dalej rośnie obok ale ja wyraźnie czuje tego nieżywego... ba mam wrażenie że nerw jest na wierzchu bo ból nasila się przy jedzeniu i piciu no i jak mi coś w ten ząb wlezie (resztka jedzenia) ból MASAKRYCZNY... Dzwonie do dentystki, ale mówi że w ciąży niewiele może zrobić i żebym za 10 min oddzwoniła...

Lamia to trzymamy kciuki za ciebie i jak masz jeszcze jakieś pytania to pytaj!!

reklama
Lamia jak masz post to po prawej stronie na dole masz tak :DODAJ NA BLOGA, EDYTUJ itd i jak chcesz do danego postu coś dopisać , to żeby nie pisać jednego pod drugim to kliknij edytuj, dopisz co masz dopisać i zapisz

Ide i mnie ni ma

kobiety idę do domu , zajrzę do was później, jeszcze raz dzieki miło sie klikało bede tu stałą bywalczynią :) więć do póxniej .
Bede pytała o wszystko .

O Ty!! normalnie terror, jak nie Ael, to Mijenka, jak nie Mijenka, to Dziura...

MUHAHAHAHAHA BO KTOŚ TU WAS MUSI STERRORYZOWAĆ!!!! MUAHHAHAHAAHAHAHA!!!!!!!!

Aerlade - no mężuś zadowolony ze starań, tylko widzę za czasami chyba zaczyna czuc presję ,tak jak i ja

Pogadaj z małżem, przekonasz się sama jak faceci w tej kwestii potrafią być wyrozumiali. Mój to mnie uspokajał w pierwszym cyklu, ja się denerwowałam, nakręcałam, a ten tylko spokojnie do mnie że co ma być to będzie :-)

Kurna do sklepu na dziesięć minut wyszłam a wy już tyle naskrobałyscie !! ;-)
Lamiav zapraszamy :D
Normalnie nie wiem czy sobie wkręcam czy jak ale jak szłam do tego sklepu to mnie tak kuło na dole brzucha że aż stanąć musiałam . chciałabym już sierpień :-(
Fifka spróbuj do innego stomatologa, mój K. przez jednego dentystę stracił 2 zęby .Też mówił , że wszystko jest tak jak być powinno a nie było...
Ael to remont w sumie niebawem powinien się zakończyć .Jaki kolor będzie miała Twoja łazieneczka?:-)

Ostatnia edycja:
oj to mało istotnie... bo po bólu można stwierdzić, ze mam nerw na wierzchu a w ciąży ani znieczulenia dać nie można, ani zatruć... więc pewnie będę musiała wycierpieć... jutro ide na 11 to się okaże na 100% co tam się dzieje...

reklama
Normalnie nie wiem czy sobie wkręcam czy jak ale jak szłam do tego sklepu to mnie tak kuło na dole brzucha że aż stanąć musiałam . chciałabym już sierpień :-(
Ael to remont w sumie niebawem powinien się zakończyć .Jaki kolor będzie miała Twoja łazieneczka?:-)

Olciu a kiedy testujesz?

No nie wiem czy łazienka tak szybko się skończy, jedni sąsiedzi nas wcurwiają bo nie ma ich wiecznie w domu a kominiarz musi ich łazienkę sprawdzić. Nawet jak teść spotkał sąsiada pokazał by na chwilę przyszli to się wykręcali, że oni czasu nie mają. Jak ja się wścieknę to ich będzie można przez tydzień zastać w domu. W sumie możemy junkers montować a potem będzie się sąsiadów nachodzić.
A kafelki mamy takie
Zobacz załącznik 375368 Zobacz załącznik 375369 Te na ścianę

Zobacz załącznik 375370 Te na podłogę.

Będziemy mieć styl taki właśnie delikatny, z dodatkami szklanymi i chromowanymi. Jak zrobi się łazienkę całkowicie to cyknę foty to pokażę.

Kurczę mój kupił mi nową myszkę bo moja zrąbała się całkowicie przez co z impetem poleciała w ścianę....kurna franca się nie rozwaliłam, twardy microsoft....
Ta nowa taka dziwna z szeregiem przycisków, że aż boję się dotykać!

Fifka zobaczyć co Ci dentysta jutro powie, zrobić zęba zrobi spokojnie. Się nie martw na zapas. Dziewczyny w ciążach niektóre musiały robić zęby więc dało radę.

Olcia, wchodzisz w ustawienia forum (górny prawy róg strony), po lewej stronie masz pasek menu, szukasz edytuj sygnaturę, klikasz, wchodzisz w pole edycji sygnatury i tam wklejasz kod suwaczka, zapisujesz i masz. Może się pojawić suwak kilka minut później ale na pewno będzie.

Ostatnia edycja:
Do góry