reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

ahia no to musze sie nauczyc samowyzwalacz wlaczac ;-P bo od siostr aparat pozyczylam na ciaze ;-P

ael jakie bierzzesz witaminki bo ja bylam u 2 ginkow i teraz zgupialam jeden dal mi probke tych
Pharmaton Matruelle, kapsułki miękkie, 30 szt

a drogi kazal kupic Femibion Natal 1 witaminy dla kobiet w ciąży - Feminatal 30tabl i jakies kwasy omega za 58zl ale niewiem jakiej nazwy mam napisane na kartce ;-) i co ja mam zrobic zmienic czy jak ??

Ostatnia edycja:
reklama
jaka dziurka ??
bo z nivea czekam na meila aktywujacego

zmykam po woli bo o 21 koniec pracy ;-)

Ostatnia edycja:
ahia no to musze sie nauczyc samowyzwalacz wlaczac ;-P bo od siostr aparat pozyczylam na ciaze ;-P

ael jakie bierzzesz witaminki bo ja bylam u 2 ginkow i teraz zgupialam jeden dal mi probke tych
Pharmaton Matruelle, kapsułki miękkie, 30 szt

a drogi kazal kupic Femibion Natal 1 witaminy dla kobiet w ciąży - Feminatal 30tabl i jakies kwasy omega za 58zl ale niewiem jakiej nazwy mam napisane na kartce ;-) i co ja mam zrobic zmienic czy jak ??

Ja kochana żadnych witamin nie biorę, bo moja powiedziała, że to jakimś strasznym wymogiem nie jest, a ja musiałabym wydawać comiesięcznie dodatkowo 40 zł bo mogłabym brać tylko Falvit Mama, bo jest bez jodu. I tak jem dużo warzyw i owoców, wyniki cały czas dobre, młody dobrze się rozwija więc widocznie mi witaminowych suplementów nie trza.
Poczytaj na necie opinie o tych witaminach i wybierz, które lepsze.

dzieki bo ja zglupialam calkowicie ;-) poczytam w domku jak bede bo teraz znikam z pracy buziaki ;-)

Pisałam Wam tak koło południa o dziwnym zachowaniu mojego organizmu ale kompletnie mnie olałyście za co należy się foch:-D
No ale powiem tera więcej i jak zawalicie kobity sprawę i mnie przeoczycie to będę krzyczała i w ogóle wp*****l będzie jak sie patrzy...kapiszi?
A więc @ dostałam w poniedziałek a potem nie było za bardzo sposobności napisać Wam, że ów @ skończyła się nagle we wtorek w nocy chyba bo jak wstałam rano i se korka sprawdzałam to było ledwo co więc wkładka i czekam. No i nie bardzo już leciało a do popołudnia w ogóle przestało. Nie pisałam nic bo ta Czarownica-Ael przecież mi w poniedziałek przepowiadała @ w ciąży itd i pomyślałam, że najpierw sprawdzę a potem jak coś to rzecz jasna powiem.No tchnęło mię cuś i se zatestowałam dziś ale test negatywny, nawet słabiuteńkiej kresuni. Ale powiem Wam, że niepokoję mnie moje babelki, cycki się znaczy. Bo wczoraj przyuważyłam że jakieś takie nabrzmiałe są i co dziwniejsze...gorące:szok:Jak Boga...jakby cycki gorączki dostały i teraz tak se patrzę na nie, miętosze i oglądam i mam na lewym taką zyłkę jakąś. Na prawym też ale mniejszą. Bo ja w ogóle lewego cycka mam duużo większego niż prawego co mnie irytuje i w kompleksy wpędza.
I kobity nie wiem co robić. Test negatywny, cycki...no jak wyżej, @ jakaś taka....Do dżina nie pójde bo dziad na urlopie....
Aaa i jeszcze nie licząc tego w poniedziałek to dziś byłby 37dc.

reklama
Dziura sieroto inny gin, a za parę dni znowu test. JA WIEDŹMĄ NIE JESTEM :p, chciałabym ale nie jestem niestety.
A nie miałaś tak, że był sobie @ 2 dni, potem znikał na jeden dzień i dzień później wracał?

Do góry