reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja mam bardzo regolarne cykle, ale za to owulacje b. pozno-17,18 dzien dlatego sie troche stresuje moja krotka faza lutealna ok 11, 10. Tym bardzie, ze juz stracilam jednego aniolka...
Dziewczyny mam do was pytanko o tempke. Od owulacji minelo 7 dni I od 6 mam podwyzszkona temperature, ale jest ona znacznie wyzsza niz zazwyczaj w f. lutealnej. Czy Macie moze jakies info czy to moze byc objaw ciazy? Czy ktoras z was tak kiedys miala? Moze dodam, ze zazwyczaj moja temp wyn. 36,0 w fazie lutealnej 36,6 a teraz mam 37.
Witamy Hope I inne nowe staraczki, jesli ktoras pominelam.
mary Kawasaki jak zwykle pierwsza klasa:)))

Hihi! :-D:-D Dobre z tą Kawasaki! :laugh2::laugh2::-p A co do tempki, to ja mierzę, ale nieregularnie... :zawstydzona/y: Ale jeśli po owulce masz wysoką, to może to o czymś świadczyć... &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za ciążę!!! :tak: A kiedy testujesz?

Mary na razie 6 cykl nie jest zle. co ja mam powiedziec-ja mam juz za soba 10 miesiecy.jeszcze 2 miesiace, 1 tydz. i stuknie mi rok staranek.najpozniej chcialabym zaciazyc w grudniu.

Mam nadzieje, że rok Wam nie stuknie, bo będziesz w ciąży przed grudniem! :tak::tak:

reklama
Mary mam taka nadzieje, bo juz nie wiem co myslec o sobie i moim mezu.b.dlugo sie znamy, malzenstwem jestesmy dopiero 2 lata i niecale 3 miesiace i chcialabym miec w koncu owoc naszej milosci.
no to za kilkanascie dni znow bedziemy mialy przezywke.ja po tym ostatnim cyklu, to juz wogle mam obawy.nie chcialabym miec juz takie problemy jak ostatnio.jak nie uda mi sie w tym miesiacu to niech ta @ w terminie przyjdzie, zeby potem nie miec coraz wiekszych nadziei.no i przez takie cykle traci sie tylko czas i nerwy.trzymam za Ciebie kciuki.fajnie byloby, jakby nam sie razem udalo.

Co do temperatury po owulacji to powinna podskoczyć przynajmniej o 0,3 stopnia. Czasami podskakuje więcej a czasami mniej, ale to raczej jeszcze nie objaw ciąży. Dopiero jak będzie taka temperatura dłużej niż 14 dni to można podejrzewać ciążę. Ja sama mam temperaturę po owulacji ok. 36,7 - 36,9, ale pare razy miałam takie cykle z temperaturą 37,2.

Hej dziewuszki, piszę bo właśnie przed chwilą ujrzałam Zobacz załącznik 289226

Blondplatyna - kochana moja!!! Wielkie gratulacje!!! :-):-):-):-):-) Przepraszam, że dopiero gratuluję, ale uwiodłam mojego M.! :-D:-D Ależ się cieszę!
Błagam Cię, ciesz się, kochana, bo to dar, mówię Ci! My wszystkie tu na to właśnie czekamy z upragnieniem! Wiem, że może moment nie najodpowiedniejszy, ale wszystko się ułozy, zobaczysz! :tak::tak::happy::happy::happy: Buziam Ciebie i dzidziusia! Ale super wieść!!! :rofl2::rofl2:

images

Bafineczko kochana - doczekasz się! Doczekamy się my wszystkie! ;-) Oooo, strasznie bym chciała zobaczyć || w tym cyklu... Robimy z moim M. co mozemy... ;-);-) Ale co więcej mozna? Przynajmniej na etapie 6. cyklu!? :-) Póki możemy, czerpiemy przyjemność ze staranek. I oby żadna z nas nie doczekała etapu zamartwiania się! Buziam Was wszystkie! Dodajecie mi sił, kochane!!! :*:*:*

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry