J teraz sobie za punkt honoru postawiłam, że jak najpóźniej zrobię, tzn jak będzie mi się spóźniać @ to może nawet do poniedziałku wytrzymam, może do wtorku a może do środy. Nie ma co robić za wcześnie bo tylko stres przychodzi.
reklama
Bafinka
Fanka BB :)
hmm kawusia chętnie sie poczęstuje u mnie 10 dc więc teoretycznie dni plodne sie zaczeły ale temperatura stoi już 2 dzien na poziomie 36.5 więc chyba malo na owulkę...
kacha10
hej. ja mam 12 dzien cyklu i starania zaczelismy w piatek, teraz 2 dni przerwy i w poniedz. musze zgwalcic meza.mierze ta temp. codziennie ale jakos to mnie nie przekonuje.patrze na te wyniki z przymruzeniem oka.troche psychicznie wyluzowalam.
Bafinka
u mnie też staranka chyba 11dc tylko że ja mam bardzo niska temp wczoraj i przedwczoraj 36.5 a dziś 36.4 musze poczytać oco chodzi z tą temperaturą.....
Witam serdecznie, chciałabym przyłączyć się do wątku - mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje szeregi
Zaczęliśmy się starać z mężem o dzidziusia w tym cyklu. Powiem szczerze, że jestem zielona w metodzie objawowo-termicznej.
Cykle mam unormowane - 30 dniowe.
W 11 dc (wczoraj) rozpoczęliśmy staranka, mam nadzieję, że będą owocne i tego Wam również życzę
Najgorsze jest to, że kompletnie nie wiem kiedy mam owu ( w innych cyklach czasami ciągnęło mnie podbrzusze albo kuło po lewej bądź po prawej stronie w dole)
Zaczęliśmy się starać z mężem o dzidziusia w tym cyklu. Powiem szczerze, że jestem zielona w metodzie objawowo-termicznej.
Cykle mam unormowane - 30 dniowe.
W 11 dc (wczoraj) rozpoczęliśmy staranka, mam nadzieję, że będą owocne i tego Wam również życzę
Najgorsze jest to, że kompletnie nie wiem kiedy mam owu ( w innych cyklach czasami ciągnęło mnie podbrzusze albo kuło po lewej bądź po prawej stronie w dole)
Bafinka
hope 89 witam cię serdecznie mam oczywiście nadzieje ze ci się uda ja mam 11dc wiec jesteśmy w tym samym miejscu i pewnie tazem będziemy testować... fajnie się złożyło kacha też z nami będzie testowac to będziemy sie wspierać na duchu
reklama
Bardzo miło,że jest pare osób prócz mnie Czy również macie 30 dniowe cykle?
Nie wiem jak to jest, jedni mówią aby przytulać się co drugi dzień, z kolei inne źródła mówią że nasienie dojrzewa przez dwa tygodnie czy jakoś tak. Jak to w końcu jest?
Najważniejsze to, to aby nie popadać w obsesję
Nie wiem czemu, ale trochę się obawiam, że staranka będziemy prowadzić jeszcze w kolejnych cyklach - moi znajomi mieli problem z poczęciem dzidziusia.
Nie wiem jak to jest, jedni mówią aby przytulać się co drugi dzień, z kolei inne źródła mówią że nasienie dojrzewa przez dwa tygodnie czy jakoś tak. Jak to w końcu jest?
Najważniejsze to, to aby nie popadać w obsesję
Nie wiem czemu, ale trochę się obawiam, że staranka będziemy prowadzić jeszcze w kolejnych cyklach - moi znajomi mieli problem z poczęciem dzidziusia.
Podziel się: