reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

J teraz sobie za punkt honoru postawiłam, że jak najpóźniej zrobię, tzn jak będzie mi się spóźniać @ to może nawet do poniedziałku wytrzymam, może do wtorku a może do środy. Nie ma co robić za wcześnie bo tylko stres przychodzi.

reklama
Hej dziewczyny!

Martynek - gratulacje! :-):-)

Co u Was? Mam nadzieję, że wsio OK! :happy2::-) U mnie 10 dc i działamy. :tak::-D:happy2:

Miłego weekendu! Buziam!

Witam się sobotnio!

Ewula - trzymam kciuki za test! :tak:

U mnie staranka trwają... :-)

Tymczasem serwuję "poranną" kawusię:

images

Proszę się częstować! :happy2::happy2::happy2: Miłego dnia wszystkim!

hej. ja mam 12 dzien cyklu i starania zaczelismy w piatek, teraz 2 dni przerwy i w poniedz. musze zgwalcic meza.mierze ta temp. codziennie ale jakos to mnie nie przekonuje.patrze na te wyniki z przymruzeniem oka.troche psychicznie wyluzowalam.

Witam serdecznie, chciałabym przyłączyć się do wątku - mam nadzieję, że przyjmiecie mnie w swoje szeregi;)
Zaczęliśmy się starać z mężem o dzidziusia w tym cyklu. Powiem szczerze, że jestem zielona w metodzie objawowo-termicznej.
Cykle mam unormowane - 30 dniowe.
W 11 dc (wczoraj) rozpoczęliśmy staranka, mam nadzieję, że będą owocne i tego Wam również życzę ;)
Najgorsze jest to, że kompletnie nie wiem kiedy mam owu ( w innych cyklach czasami ciągnęło mnie podbrzusze albo kuło po lewej bądź po prawej stronie w dole)

hope 89 witam cię serdecznie mam oczywiście nadzieje ze ci się uda ja mam 11dc wiec jesteśmy w tym samym miejscu i pewnie tazem będziemy testować... fajnie się złożyło kacha też z nami będzie testowac to będziemy sie wspierać na duchu:)

reklama
Bardzo miło,że jest pare osób prócz mnie;) Czy również macie 30 dniowe cykle?
Nie wiem jak to jest, jedni mówią aby przytulać się co drugi dzień, z kolei inne źródła mówią że nasienie dojrzewa przez dwa tygodnie czy jakoś tak. Jak to w końcu jest?
Najważniejsze to, to aby nie popadać w obsesję;)
Nie wiem czemu, ale trochę się obawiam, że staranka będziemy prowadzić jeszcze w kolejnych cyklach - moi znajomi mieli problem z poczęciem dzidziusia.

Do góry