reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

To nasz pierwszy cykl starań, dziś akurat był pierwszy dzień spodziewanej @ i zrobiłam test.:-p Co prawda ta druga kreseczka taka bladziutka, no i wyszla po jakis 2 min. Ale jest :tak: Obawiam sie jednak czy to na pewno to, bo brzuszek jednak ciągle pobolewa... Jutro lece do lab. Trzymajcie kciuki!!! :rofl2:

reklama
Martynek :) gratuluje, skoro jest druga kreska to jesteś w ciąży, a brzuszek może cię pobolewać, to normalne.
Ja zrobiłam test i jedna kreska, ale wiedziałam że tak będzie mam za dużo objawów na @. Pozostaje cierpliwie czekać.

Hej dziewczynki.

Ja wczoraj byłam na wizycie kontrolnej. Ginka powiedziała, że była książkowa owulacja i że nie mam co czekać 3go cylku po odstawieniach bo po co. Kazała działać. Nabrałam trochę nadziei że skoro byłą taka ładna owulacja to może się udało... Ale wczoraj robiłam test i była I krecha. No ale do końca cyklu zostało mi ok 2-3 dni. Zobaczymy czy @ przyjdzie.

Martusia masz racje co do testow.ja juz predko ich nie bede robic bo to strata kasy.moja jedna znajoma zrobila 3 testy po okresie i dopiero ten trzeci wyszedl pozytywnie, druga znajoma zrobila 2 tyg. po spodziewanym okresie i wyszla blada druga krecha, a trzecia robila testy wychodzily negatywnie, byla na usg ginek nic nie widzial a jak zrobila bete to okazalo sie ze jest w ciazy.niektorym te testy szybko wychodza a innym nie.

Nadzieja wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia. ale masz fajnie.ja swoje dni przed slubem b.milo wspominam.do dzis czuje ten dreszczyk emocji a jestesmy juz 2 lata i 3 miesiace po slubie.Staracie sie juz o dzidziusia?
Jakos do mnie to nie dociera i chyba nie chce żeby dotarło, bo wpadne w panikę. Poza tym bierzemy tylko cywilny wiec wszystko odbędzie się w baardzo kameralnym gronie. O dzidzie zaczęliśmy się starać od tego cyklu. Testowanko 10 października :)

Martynek leć na betkę trzymamy kciuki
KrólowaFal widzę ze ty też taka w gorącej wodzie kąpana jak ja;) Ja dziś zrobiła test I krecha ale posłucham się powtórze w terminie spodziewanej @. Jeszcze jest nadzieja;) ale jak nie teraz to może w następnym cyklu
Nadzieja Trzymam &&&&&

reklama
Do góry