reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziewczyny strasznie mi komp muli i powoli się strony otwierają....
ja jeszcze nie mam żadnych prezentów kupionych.....czekam na jakieś promo..
malami od ponad roku mieszkam we Fr,stąd pisałam o śniegu że u nas spadł :D

jadę chyba z córą na basen bo nudy okropne...

Aha,myslałam że ty cały czas w Krakowie :D.U nas zbierają się ciemne chmurki to pewno też coś posypie,podobno śnieg nadciąga od zachodu :tak:

Ciekawe w takim razie czy jest na wątku ktoś kto aktualnie mieszka w Krakowie,czyżbym była sama.

reklama
Ja też nie przepadam za zimą, zdecydowanie wolę wyższe temperatury,jednak Święta bez śniegu nie mają uroku :) Najpięknięjsza zima to taka ze sniegiem ,słoneczkiem i lekkim mrozem ( o tak max do -10 )

Ja sie przyzwyczailam do Swiat bez sniegu, to juz tyle lat... Ale fakt jest taki ze sie na te swieta nie czeka jak nie ma sniegu, nie czuje sie mrozu i nie czuje sie ich tak bardzo.... Nie polecam takich Swiat.

witam witam ;) ja z zajec pisze bo taka nuda ze szok... u nas sniegu nie ma ale zimno jak nie wiem. od zeszlego roju zdazylam zapomniec co to zima. czy ktos dzis testuje? Malwinka powtorzylas z rana test czy dopiero za pare dni? Amalfi dobrze ze @ sie roxkrecila to wiesz na czym stoisz. Malinowka trzymam kciuki za starania. lez sobie dlugo po, bo to pomaga. Anuszka dawaj znac co i jak. buziole.
Dopiero za kilka dni zrobię

Ja sie przyzwyczailam do Swiat bez sniegu, to juz tyle lat... Ale fakt jest taki ze sie na te swieta nie czeka jak nie ma sniegu, nie czuje sie mrozu i nie czuje sie ich tak bardzo.... Nie polecam takich Swiat.
Ja też się przyzwyczaiłam do świąt bez śniegu.

Witam Bardzo serdecznie u mnie pada lekko śnieg ale się nie utrzymuje. Dalej nie mam żadnych objawów żeby miała przyjść @>

zuzka89 witam na watku, ale urodzaj w nowe staraczki w ciagu ostatnich 3 dni hehe. Ja tez mam tylozgiecie i tez nie udaje mi sie zafasolkowac i tez bralam anty ale z 10lat z przerwami oczywiscie. Wiec moze z 7lat sie z tego zrobi jakby to zsumowac. Od ok roku nie biore, nie zabezpieczam sie i nie zachodze.
Napoisz cos wiecej o sobie, robilas jakies badania? Stymulowana jestes, mialas jakis monitoring, zeby wiedziec kiedy dokladnie masz owulke????

reklama
Amalfi Witam dziekuje za odpowiedz i przywitanie :) Wiec nie robiłam żadnych badań. nie jestem stymulowana nie byłam u gina jeszcze mu powiedziec ze sie staram mam wizyte na 8 grudnia. kiedyś jak bylam u gina to mi powiedział ze o dzidziusia jak bede sie starac to miedzy 12 a 16 dniem cyklu i leżeć na brzuchu przez 15 minut. i tyle narazie sama sie obserwóje i szceze powiem nie wiem co to jest ta stymulacja zaraz poczytam na necie :) Jestem bardzo początkowa w staraniach.

Do góry