reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja jestem stymulowana hormonami to tzw clo. Ja tez po bzykanku leze na brzuchu ale jak narazie nic z tego lezenia. Idz do gina i niech ci sprawdzi wszystko, bo czasem z ta owulka to roznie bywa, dziewczyny mysla ze jest w tym i w tym dniu, a zachodza w innym przez pzrypadek hehehe

reklama
zuzka89, witaj nowa staraczko :) ja staram sie od lutego tego roku i nic...

--- u mnie śnieg pada, ale taki mokry, bleee --- wole zdecydowanie jak nic nie pada i jest ciepło ;)

witam witam :happy2:
a ja tam lubię określenie fasola :happy2: ale do pewnego momentu oczywiście :happy2:

zoszka..... :shocked2: gratulacje apropo zielonej kulki :happy2: też się uśmiałam :happy2:

m_sen super super super!!!!! :-):tak: także DO DZIEŁA!!!!!! :happy2:

zuzka89 witaj! :happy2:

a ja leżałam na plecach z nogami do góry :-D

u nas też dziś prószył śnieg, ale też mokry i się nie utrzymywał :baffled: ale nie tracę nadziei :happy2: bo jak mówiłam lubię śnieg w grudniu, a grudzień za pasem :cool2:

reklama
witam witam :happy2:
a ja tam lubię określenie fasola :happy2: ale do pewnego momentu oczywiście :happy2:

zoszka..... :shocked2: gratulacje apropo zielonej kulki :happy2: też się uśmiałam :happy2:

m_sen super super super!!!!! :-):tak: także DO DZIEŁA!!!!!! :happy2:

zuzka89 witaj! :happy2:

a ja leżałam na plecach z nogami do góry :-D

u nas też dziś prószył śnieg, ale też mokry i się nie utrzymywał :baffled: ale nie tracę nadziei :happy2: bo jak mówiłam lubię śnieg w grudniu, a grudzień za pasem :cool2:

U mnie już się robi leciutko biało cały czas pada śnieg i strasznie zimno masakra

Do góry