reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja od rana nawał pracy i nerwowo w pracy. Zreszta jak juz pisałam ostatnio płaczliwo nerwowa jestem.
Jem teraz obfite sniadanko bo do 3 nic nie bede mogla zjesc bo po 15.00 usg. Poki co sniegu nie ma. I dobrze :) A za równy miesiac wigilia, udało mi sie kupic dzis dla mamy prezent. Komplet bizuterii.

reklama
Amalfi to jak samochod na swieta to na prezent dla meza moze jakis ladny brelok do kluczy od samochodu?

Ogolnie to najwiekszy problem z prezentami dla mezow.

jeera czesc! Ja dalej nie mam pomyslu co kupic mojemu a tu juz niedlugo swieta. My w sumie kupujemy auto sobie jako prezent, ale przydalby mi sie jakis symboliczny, zeby mial co rozwijac hehe. Samochod bedzie ciezko zapakowac i wciagnac na 5 pietro

my juz kupiliśmy smochód :) Własnie na swieta :) ja pewnie tez jakis drobny prezent kupie mojemu... chociaz siostra chciala zebym jej podpowiedziala co ma mojemu N kupoic.... tylko że ja nie wiem wiec jej nie pomoge :)

A i prezent na swieta mlodszej siostrze musze kupic??? A kompletnie nie wiem co :(

OOO dobry pomysl, ale nie wiem jeszcze jakie auto kupimy hehe, to musze czekac
jeera jak mlodszej siostrze to pewnie ciuchy, ja zawsze chcialam ciuchy, juz od podstawowki, tego nigdy za duzo

Ostatnia edycja:
jeera jeszcze sie tak nie ciesz bo jak tu wpadnie sol i posprawdza czy pisalaysmy posta pod postem, to moze ci sie licznik cofnac hehe i znow bedziesz poczatkujaca hahaha

dziewczyny strasznie mi komp muli i powoli się strony otwierają....
ja jeszcze nie mam żadnych prezentów kupionych.....czekam na jakieś promo..
malami od ponad roku mieszkam we Fr,stąd pisałam o śniegu że u nas spadł :D

jadę chyba z córą na basen bo nudy okropne...

Co do breloczkow, to sa takie ladne, hmm ze zdjeciami, mozna wgrac na zasadzie usb kilka fotek i one sie zmeiniaja albo sa stale. Tez fajny pomysl. A mlodsza siostra to nie problem, ciuuchy, kosmetyki, bizuteria, gorzej z mlodszym bratem ja mam problem :)

reklama
Do góry