reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

łałą jeszcze zdarzyłam dozytac.
Malinowy- działaj, działaj bo jestem osamotniona w bzykanku...wszytskie czekaja na @ lub sa na pocztaku cyklu :/
Witam w środę, za oknem zimno i pochmurno, a ja w pracy popijam kawusię i jest cieplutko :D
Nie jesteś osamotniona ja mam dzisiaj 10 dc i też rozpoczynam staranka.Kupiłam sobie nawet testy owu i zaczęłam robic wcześniej ,żeby sie przekonac kiedy ta owu ma miejsce - jak narazie test negatywny.Życzę owocnych staranek

reklama
malami ja z Płaszowa:) jak jedziesz do centrum miasta tramwajem to mijasz takie osiedle za Kablem, gdzie Mcdonald jest:) nie wiem czy kojarzysz...

u nas w nocy padał śnieg....woooo,ale teraz już nic z niego nie ma:/
dziewczyny po jakiego grzyba robicie test,do tego jeszcze po południu,przed terminem @??anuszka- jesteś rozgrzeszona,bo wczoraj miała @ przyjść:) przynajmniej poczekajcie do 12dfl.

Ostatnia edycja:
ale miałam super sen 2 kreseczki mi się śniły, i to jedna była tak blada że latałam po całej rodzinie żeby potwierdzili że ona tam jest ;)) hihi.. ja to chyba już wariuje..

ewika fajny sen....
Do mnie @ przylazla juz wczoraj w nocy pełna parą, wiec zaraz podam annie nowy termin niby testowania, bo teraz tez podalam, nawet dwa rozne przez pomylke hehe, chociaz wiedzialam ze testowac nie bede

witam witam ;) ja z zajec pisze bo taka nuda ze szok... u nas sniegu nie ma ale zimno jak nie wiem. od zeszlego roju zdazylam zapomniec co to zima. czy ktos dzis testuje? Malwinka powtorzylas z rana test czy dopiero za pare dni? Amalfi dobrze ze @ sie roxkrecila to wiesz na czym stoisz. Malinowka trzymam kciuki za starania. lez sobie dlugo po, bo to pomaga. Anuszka dawaj znac co i jak. buziole.

Witam zacne grono Pań staraczek i Pan Zaciązonych :)
Wczoraj jak szlismy spać padał deszcz... wstaliśmy a tu Biało od sniegu:)

lilou nic nie kupiłam..... bezowocne to były zakupy niestety :/
a my w czora pojechalismy kupic prezenty na mikolajki... Bo w piatek jade do Polski a pozniej to na Wiigilie nastepnym razem przyjade... W sumie kupiłam dla 2 siostr zestawy bruno Banani a dla siostry meża MEXXa jeszcze zostali mi rodzice...??? wielka niewiadoma...

Dzis powinna testowac malwinka wg tabeli, za dwa dni ikasia wiec mooooze 2 nowe fasolki beda, chociaz chyba malwinka juz zrobila testa, nie pamietam..
jeera
czesc! Ja dalej nie mam pomyslu co kupic mojemu a tu juz niedlugo swieta. My w sumie kupujemy auto sobie jako prezent, ale przydalby mi sie jakis symboliczny, zeby mial co rozwijac hehe. Samochod bedzie ciezko zapakowac i wciagnac na 5 pietro

reklama
Do góry