reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dobre samopoczucie przed @ todobry objaw. Malwinka szkoda że nie wiedzisz jak mocno trzymamy kciuki. Powodzenia.

No i teraz się nie wykręcę; napoleonki muszą być, więc ruszam.

reklama
jeena no super te teksty
ale ja się mogę wypowiedzieć...bo mam już jedno:-)
że to PRAWDA!!! bo tak jest:tak:
idę obiad gotować,u nas deszczowo.dziecko juz odebrałam ze żłoba,po południu muszę iść odeslać crocsy bo za duże przysłali jestem ciekawa ile to bedzie kosztować:baffled:

witam ja to co rano mam prasowke z waszych postow:)wydaje mi sie ze po to powstala lista zeby testowac wg niej a nie przed terminem bo przeciez pisalysmy o marnowaniu testow i rozczarowaniu z I kreseczki

Dobre samopoczucie przed @ todobry objaw. Malwinka szkoda że nie wiedzisz jak mocno trzymamy kciuki. Powodzenia.

No i teraz się nie wykręcę; napoleonki muszą być, więc ruszam.
Dzisiaj bola mnie piersi i to bardzo a nigdy przed @ mnie nie bolały do tego mam zajefajny humor i brak żadnych objawów. Jedynie pobolewa mnie kręgosłup na samym dole

reklama
Do góry