reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Dzien do bry wtorkowo! Bo dzis wtorek taaak???????????????????????????????????
Nie jestem pewna. Wiec to znak ze nadal przed @ jestem. Jak tj mozliwe to nie wiem????? Nadal plamienia tylko minimalne.
Ide zaraz na sklepy i poslac prezenty mamie na swieta, perfumy i ciuchy. Wkleilabym zdjecie perfum, ale nie bede sie denerwowac,
samie wiecie o czym mowie, przynajmniej te stare bywalczynie wiedza
alarafa witaj

reklama
Dzien do bry wtorkowo! Bo dzis wtorek taaak???????????????????????????????????
Nie jestem pewna. Wiec to znak ze nadal przed @ jestem. Jak tj mozliwe to nie wiem????? Nadal plamienia tylko minimalne.
Ide zaraz na sklepy i poslac prezenty mamie na swieta, perfumy i ciuchy. Wkleilabym zdjecie perfum, ale nie bede sie denerwowac,
samie wiecie o czym mowie, przynajmniej te stare bywalczynie wiedza
alarafa witaj

Witaj - też musiałam trochę dłużej się zastanowić - czy dzisiaj to wtorek? :-)

moje starania trwały rok, albo i dłużej ...

alarafa a ile cykli bylas na clo??? Zanim sie udalo, ja mam pierwszy cykl dopiero za soba. I bralas zawsze zastrzyk z pregnylu przy clo????? Interesuja mnie te odpowiedzi baaaaardzo

Ja nie testuje bo nie czuje zebym zaciazyla, czuje jakbym miala dostac @ albo juz dostala. Nie mialam zamiaru testowac, ja nie zajde szybko. O ile w ogole zajde!!! Przez duphaston moze mi sie przesunela, nie wiedzialam ze nie wolno go brac jak @ przyjdzie.

oj za tyakie gadanie powinnas dostać wirtualną chłoste :p Kochana uszy do góry!!!!!! Zobaczysz damy rade!!! I obie wkoncu zajdziemy :)

A tak na marginesie lie się starasz??? Bo ja zapomniałam.

Ostatnia edycja:
6-8 cykli - jakoś dziwnie to liczyli ci moi lekarze;
zastrzyki później też dostawałam jakieś, ale nie pamiętam czy to był pregnyl (czasami dostawałam po 2 różne zastrzyki)

Amalfi głowa do góry, myślałam, że dziś będziesz mieć lepszy dzień;)

Alarafa witaj i wielkie gratulacje;) grunt, to się nie poddawać!!

reklama
Do góry