reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Starania po raz pierwszy :)

alarafa nie wiem czy wie czy nie bo monitorowala mi tylko jeden cykl, nie mialam innych badan, powiedziala ze jak clo mi nie pomoze przez 3 cykle, to zmieni mi leczenie. Tyle wiem

mi też jakoś tak powiedziano - tylko, że pierwsze dwa cykle to oni nazwali zerowymi i dopiero później zaczęli liczyć (właściwie to my z mężem rozpoczęliśmy liczenie)

reklama
ja obszywam teraz firanki, maszyna mi tu stala chyba miesiac i nie moglam sie zebrac, nienawidze tego!!!!!!!! Tzn szyc na maszynie. Ale lubie nowe firany w oknach

a myslalas ze mieszkam w lepiance czy jak?????? Ja mam duzo talentow, szycie to jeden z nich, gleboko ukryty hihihi. Tylko te komputery cos nie chca ze mna wspolpracowac...

Robie tez na drutach hehe, uwielbiam to, odstresowuje jak cholera, kiedys robilam bez przerwy ale w tym kraju nie przydaja sie grube swetry wiec przestalam, ale zaczne znow jak bede w ciazy i znajde czas ;-)

a czy na forum sa jakieś staraczki z moich okolic tj Krakowa ??:D

ja jestem z Krakowa- no w koncu jedna się znalazła:) jaka dzielnica??

Ja natomiast nie mam żadnych problemów z cyklem co miesiąc 27 dni i w 28 przychodzi @.
Tylko tak naprawdę to sama nie wiem kiedy mam owulację i może własnie w tym jest problem w naszych starankach,może owu nie jest wtedy kiedy mi sie wydaje że jest:-(

kup sobie testy owulacyjne!! ja jade na testach z allegro bo najtaniej,teraz od 2 miesięcy biorę progesteron i na razie dzidzi - NI ma:no: no ale nadziei nie tracę:-)

dotka ale mi ślina pociekla na twojego Muszynka ....mmmm mniam mniam

Dzień Dobry Wszystkim,
mi starania wyszły we wrześniu bieżącego roku i jest super.
Pozdrawiam :)
PS: ja jestem z pomorskiego

cześć alarafa chyba sie jeszcze nie znamy...witaj witaj...

lecę teraz szukać prezentów świętalnych... może coś znajdę...
pochwal się coś kupila...

amalfi
jak będziesz w ciąży to bedziesz robić sweterki i czapeczki na drutach :-):-)

a ja pospałam 2h po południu wraz z moją córą i teraz jestem pełna wigoru...
oczywiście nie poszłam na pocztę bo zaspałam:baffled:

reklama
Do góry