reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

alarafa nie wiem czy wie czy nie bo monitorowala mi tylko jeden cykl, nie mialam innych badan, powiedziala ze jak clo mi nie pomoze przez 3 cykle, to zmieni mi leczenie. Tyle wiem

mi też jakoś tak powiedziano - tylko, że pierwsze dwa cykle to oni nazwali zerowymi i dopiero później zaczęli liczyć (właściwie to my z mężem rozpoczęliśmy liczenie)

reklama
ja obszywam teraz firanki, maszyna mi tu stala chyba miesiac i nie moglam sie zebrac, nienawidze tego!!!!!!!! Tzn szyc na maszynie. Ale lubie nowe firany w oknach

a myslalas ze mieszkam w lepiance czy jak?????? Ja mam duzo talentow, szycie to jeden z nich, gleboko ukryty hihihi. Tylko te komputery cos nie chca ze mna wspolpracowac...

Robie tez na drutach hehe, uwielbiam to, odstresowuje jak cholera, kiedys robilam bez przerwy ale w tym kraju nie przydaja sie grube swetry wiec przestalam, ale zaczne znow jak bede w ciazy i znajde czas ;-)

a czy na forum sa jakieś staraczki z moich okolic tj Krakowa ??:D

ja jestem z Krakowa- no w koncu jedna się znalazła:) jaka dzielnica??

Ja natomiast nie mam żadnych problemów z cyklem co miesiąc 27 dni i w 28 przychodzi @.
Tylko tak naprawdę to sama nie wiem kiedy mam owulację i może własnie w tym jest problem w naszych starankach,może owu nie jest wtedy kiedy mi sie wydaje że jest:-(

kup sobie testy owulacyjne!! ja jade na testach z allegro bo najtaniej,teraz od 2 miesięcy biorę progesteron i na razie dzidzi - NI ma:no: no ale nadziei nie tracę:-)

dotka ale mi ślina pociekla na twojego Muszynka ....mmmm mniam mniam

Dzień Dobry Wszystkim,
mi starania wyszły we wrześniu bieżącego roku i jest super.
Pozdrawiam :)
PS: ja jestem z pomorskiego

cześć alarafa chyba sie jeszcze nie znamy...witaj witaj...

lecę teraz szukać prezentów świętalnych... może coś znajdę...
pochwal się coś kupila...

amalfi
jak będziesz w ciąży to bedziesz robić sweterki i czapeczki na drutach :-):-)

a ja pospałam 2h po południu wraz z moją córą i teraz jestem pełna wigoru...
oczywiście nie poszłam na pocztę bo zaspałam:baffled:

reklama
Do góry